Sport

Gigi Becali confirmă Fanatik: a făcut scandal monstru după FC Voluntari – FCSB din cauză că Budescu nu a fost schimbat în prima repriză. Update Exclusiv

Constantin Budescu s-ar putea despărți de FCSB în pauza de iarnă. Gigi Becali a făcut scandal după remiza de la Voluntari, când a dat telefon ca mijlocașul să fie înlocuit încă din prima repriză!
10.11.2021 | 20:43
Gigi Becali confirma Fanatik a facut scandal monstru dupa FC Voluntari  FCSB din cauza ca Budescu nu a fost schimbat in prima repriza Update Exclusiv
Constantin Budescu și FCSB s-ar putea despărți din nou după trei ani și jumătate, actualul „mariaj” cu Gigi Becali fiind foarte scurt
ADVERTISEMENT
10-11-2021
18:50

Gigi Becali confirmă Fanatik: „Budescu trebuia schimbat în minutul 30!”

Gigi Becali și-a criticat violent jucătorii de la FCSB după partida cu FC Voluntari, iar cel mai șifonat a ieșit Constantin Budescu, pe care l-a amenințat că va părăsi echipa în iarnă. FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate motivele pentru care a avut ieșirea nervoasă, acestea fiind confirmate chiar de Gigi Becali:

„Nemulțumirea a fost că Budescu a fost schimbat în minutul 66, eu îl schimbam în minutul 30. Edi nu l-a vrut pe Budescu, eu l-am luat, eu l-am vrut. Nu am crezut niciodată că dă șapte exterioare, că nu a făcut niciodată așa. Nu stăm după Budescu, mă interesează să joace bine echipa”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Constantin Budescu, 32 de ani, a semnat pe 7 septembrie un contract pe două sezoane cu FCSB. Este foarte posibil ca noua sa aventură în roșu și albastru să se termine mult mai devreme de 30 iunie 2023.

Gigi Becali a făcut scandal după Voluntari – FCSB 0-0, unul dintre cei tăvăliți serios fiind mijlocașul născut la Urziceni. Becali amenința că Budescu va pleca în vară de la FCSB! Din informațiile FANATIK, despărțirea dintre părți s-ar putea petrece și mai devreme, anume în pauza de iarnă de peste două luni!

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu ar putea pleca în iarnă de la FCSB! Pe adresa mijlocașului au sosit din nou oferte din zona arabă!

Budescu a reprezentat una dintre loviturile pe care Gigi Becali a crezut că le dă la începutul toamnei când l-a convins pe jucător să semneze. Budescu a așteptat până în ultimul moment concretizarea unei oferte din Qatar, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Faptul că oamenii din Qatar nu puseseră pe hârtie tot ce s-a negociat l-a făcut pe Budescu să se decidă să semneze cu FCSB, unde era dorit și de Edi Iordănescu, abia sosit la echipă.

ADVERTISEMENT

Budescu a venit practic din vacanță! Nu se mai antrenase de câteva luni, după despărțirea de cei de la Damac. A redebutat la FCSB la aproape două săptămâni după ce a semnat, jucând pe final în deplasarea de la Craiova, cu FCU.

În toată această perioadă, Budescu a jucat destul de puțin, fiind titular doar în Cupă la Hunedoara, cu Argeșul și cu Voluntari. Ultimul meci a ridicat „ambasadele” între el și patron, astfel că despărțirea este foarte aproape, nu chiar în vară cum spunea Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că atitudinea „artistului” de 32 de ani este identică și la antrenamente, lucru aflat de patron. Iar aceasta ar avea legătură și cu unele oferte din zona arabă, tot cu multe zerouri, care au sosit pe adresa sa. „Budi” stă și analizează și nu ar fi o mare surpriză să se despartă amiabil de FCSB în mercato și să se întoarcă la banii arabilor.

Motivul scandalului pe care l-a făcut Gigi Becali: patronul FCSB a dat telefon ca Budescu să fie scos din prima repriză! Iordănescu l-a înlocuit în minutul 66!

Mulți au fost surprinși de reacția virulentă pe care Gigi Becali a avut a doua zi după Voluntari – FCSB 0-0, într-o intervenție la ProX. Dacă nemulțumirile referitoare la jocul echipei nu reprezentau ceva nou, modul în care l-a pus la zid pe Budescu a ridicat unele semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem… Să dau 25.000 pe lună ca să ce? Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul și îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?” – Gigi Becali după Voluntari – FCSB 0-0

În spatele acestor cuvinte dure ale lui Becali la adresa lui Budescu se ascunde însă altceva. Apropiații patronului au dezvăluit pentru FANATIK că Budescu l-a scos din minți pe șef din primele minute ale meciului de la Voluntari.

Becali a dat telefon ca Budescu să fie scos de pe teren încă din prima repriză! Dacă nu, cel târziu la pauză! Care a fost reacția băncii tehnice? Budescu a rămas în teren și după revenirea echipelor de la cabine și a continuat să dea „exterioare” până în minutul 66, când a intrat Keșeru!

Înainte de „cazul Budescu”, Gigi Becali a cerut și trecerea pe bară a lui Iulian Cristea. Ce făcut Iordănescu? L-a titularizat pe fundaș!

Faptul că Edi Iordănescu și cei din staff-ul său nu au marșat la ordinul lui Becali de a-l înlocui pe Budescu din prima repriză a fost fitilul care a dat foc scandalului. Becali a intrat la TV și a făcut prăpăd, ca-n vremurile sale de „glorie”!

Înainte de acest episod, FANATIK a mai dezvăluit un altul din același serial. După meciul de Cupă de la Hunedoara, Gigi Becali și-a exprimat dorința de a nu-l mai vedea în teren pe fundașul Iulian Cristea. Ce a făcut Edi Iordănescu atunci?

La 4 zile de la acel meci de Cupă, Edi a jucat titular cu Iulian Cristea în victoria celor de la FCSB cu Academica Clinceni, 3-2! Iulian Cristea a avut cel mai mare index Instat dintre „roș-albaștri”, evoluția confirmând opțiunea tehnică a lui antrenorului de pe bancă.

  • 1 singur gol a marcat Constantin Budescu pentru FCSB în 7 meciuri de la revenire: cel din penalty, în minutul 97 al victoriei cu Chindia
  • 1,5 milioane de euro este cota actuală a mijlocașului de 32 de ani, cu 17 meciuri tricolore

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,52 este cota pentru „gazdele deschid scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT