Fotbal intern

Constantin Budescu, reacţie despre plecarea de la Astra: “Vom vedea în perioada de transferuri”

15.12.2020 | 23:06
Constantin Budescu, reacţie despre plecarea de la Astra:
Constantin Budescu, reacţie despre plecarea de la Astra: "Vom vedea în perioada de transferuri". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a avut o reacție misterioasă cu privire la viitorul său în Liga 1, după finalul meciului câștigat de Astra Giurgiu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

Astra Giurgiu a învins-o pe Gaz Metan Mediaș în etapa cu numărul 14 din campionatul, golurile partidei fiind maracte de  Mattia Montini 4′, Constantin Budescu 38′ și Risto Radunovic 43′.

ADVERTISEMENT

Budescu a fost omul partidei, cu un gol și două pase de gol, însă nu este sigur dacă va mai continua și de anul viitor pentru clubul din Giurgiu.

Constantin Budescu, reacţie despre plecarea de la Astra: “Vom vedea…”

“Am făcut o repriză foarte bună, după care ne-am revenit, ca să zic aşa. Am început să jucăm din nou prost şi asta nu este bine. Important este că am câştigat. Totul este înspre bine, sperăm să fie aşa şi în continuare.

ADVERTISEMENT

Am mai fost în zona aceea, dar nu am stat aşa de mult (poziția din clasament), dar sperăm să ieşim şi să ajungem cât mai sus. Nu mă aştept la nimic deocamdată, mai avem un meci şi după care o să vină perioada de transferuri. Vom vedea ce se va întâmpla.

Mai am şase luni de contract, vom vedea ce se va întâmpla”, a fost declarația lui Constantin Budescu de la finalul întânlirii.

Risto Radunovic pleacă de la Astra la FCSB în final de an

“O foarte importantă victorie pentru noi. Nu am urcat în clasament, dar e foarte important că cele trei puncte ne pot duce mai sus. Dacă o să câştigăm ultimul meci, de la Arad, o să fie bine.

ADVERTISEMENT

Am fost aici trei ani şi jumătate, m-au primit extraordinar, m-am simţit ca într-o familie. Pentru mine, Astra va avea tot timpul un loc special. Sunt bucuros că plec la o mare echipă şi îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi fac treaba cât mai bine.

Trebuie să fiu profesionist, să dau 100% şi să fiu sănătos. Ambiţia mea este să fiu campion cu FCSB”, a declarat Radunovic pentru Telekom.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri