Fotbal intern

Constantin Budescu, reacție genială după execuția lui Adrian Mutu: ”L-a luat un pic spatele”

19.03.2021 | 10:00
Constantin Budescu reactie geniala dupa executia lui Adrian Mutu La luat un pic spatele
ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei Damac, Constantin Budescu, a avut o reacție genială după execuția lui Adrian Mutu, care a reușit să marcheze un gol fabulos, de pe un alt teren decât cel pe care se afla poarta.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Inter Milano sau Chelsea a oferit un moment de virtuozitate și tehnică la antrenament și a amintit de perioada în care era supranumit ”Il Fenomeno” de fanii italieni.

ADVERTISEMENT

Scena oferită de selecționerul naționalei de tineret a amintit de execuțiile lui ”Budi”, care la Astra marca din afara stadionului sau chiar de la intrarea la vestiare, pentru a-și distra colegii sau pentru a le lua banii oamenilor din staff-ul giurgiuvenilor.

Execuția fabuloasă a lui Adrian Mutu l-a fcăut pe Constantin Budescu să aibă o reacție fabuloasă

Adrian Mutu a reușit o execuție fabuloasă la antrenamente, înscriind din afara terenului de joc, cu exteriorul, dintr-un unghi ce părea a fi imposibil, iar reușita sa a stârnit o reacție plină de umor din partea lui Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Adi, după acea execuție. L-am felicitat. A fost o execuție foarte frumoasă și foarte grea, dintr-un unghi imposibil. Execuțiile rămân, chiar dacă are o vârstă și l-a luat un pic spatele, se vede că a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români”, a declarat Budescu pentru as.ro.

Stârnit de execuția fantastică a lui Adrian Mutu, Budescu a oferit și el un nou moment marcă înregistrată. Jucătorul celor de la Damac a înscris din tribunele arenei Astra, cu exteriorul. ”1-1 Adi!?”, i-a transmis Budescu lui Mutu. ”Briliantul” a comentat și el la postarea lui Budescu: ”??? Bravoo”.

ADVERTISEMENT

Budescu, contre cu staff-ul tehnic după neconvocarea la națională

Mijlocașul Constantin Budescu s-a arătat surprins de faptul că nu a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională a României pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022, dar a precizat că se aștepta la acest lucru.

Deși nu i-a pronunțat numele, secundul naționalei Nicolae Dică a admis că unii jucători au kilograme în plus și din această cauză nu au fost chemați la lot, staff-ul tehnic având o regulă clară în acest sens.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu nu crede că este în afara parametrilor, ba chiar susține că a slăbit față de perioada în care se afla la Astra. Mai mult, el crede că motivul invocat pentru neconvocarea sa este doar un alibi.

ADVERTISEMENT