ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Constantin Budescu se gândește la retragerea de la Națională: „Mi s-a părut o bătaie de joc ce s-a întâmplat” + A răspuns ofertei lui Gigi Becali

Autor: Francisc Oprea | 24.11.2019 | 00:18
Constantin Budescu se gândește la retragerea de la Națională: „Mi s-a părut o bătaie de joc ce s-a întâmplat” + A răspuns ofertei lui Gigi Becali
Budescu se gândește la retragerea de la Națională. Sursă Foto: Sportpictures

Astra Giurgiu a câștigat cu 3-1 meciul cu FCSB, din runda a 17-a a campionatului. La finele meciului de pe Arena Națională, Constantin Budescu a declarat că ia serios în considerare să se retragă de la echipa națională, după ce la ultima acțiune nu a prins niciun minut. De asemenea, mijlocașul ofensiv susține că nu se gândește la o revenire la formația „roș-albaștră”.

ADVERTISEMENT

Budescu vrea să se retragă de la echipa națională

Constantin Budescu a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia și Spania, însă nu a jucat niciun minut. Jucătorul Astrei consideră că ceea ce a pățit a fost „o bătaie de joc”, iar posibilitatea de a refuza convocările de acum înainte există, totul depinzând de viitorul băncii tehnice a primei reprezentative.

Ne temeam de forma noastră, a fost o perioadă în care n-am jucat în această pauză. Mi s-a părut o bătaie de joc ceeea ce s-a întâmplat la echipa națională, probabil că n-o să mai merg. Cred că a fost ultima dată când am fost la Mogoșoaia, dar depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Răspuns pentru Gigi Becali

Constantin Budescu a vorbit și despre ultimele declarații oferite de Gigi Becali, care a susținut că-l dorește din nou pe mijlocașul Astrei la FCSB. „Budi” susține că nu este interesat de o revenire în tricoul roș-albaștru, fiind mulțumit de statutul de la Astra. Totuși, mai în glumă, mai în serios, Budescu recunoaște că situația financiară a clubului este delicată.

Noi jucăm de plăcere, avem o situație mai grea, ne mai împrumutăm de o geacă, de o pereche de șosete. Eu mă simt foarte bine la Astra, nu-mi lipsește nimic, îmi doream să merg la Petrolul, dar erau în Liga a doua, dacă erau în prima probabil mergeam acolo.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce a zis Gigi Becali, poate dânsul mă vrea, dar eu nu știu nimic. Nu-mi lipsește nimic la Astra”, susține Budescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!