Fotbal intern

Constantin Budescu se transferă la Al Shabab! Ce zice Marius Şumudică

28.06.2018 | 22:47
Constantin Budescu se transfera la Al Shabab Ce zice Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu se transferă la Al Shabab. Gigi Becali, patronul de la FCSB, este cel care a anunţat că va renunţa la serviciile “magicianului” în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro

Acesta va ajunge din nou sub comanda lui Marius Şumudică, cel cu care a cucerit campionatul în sezonul 2015 – 2016, cu Astra Giurgiu. ”Cu banii pe care i-am dat pe clauză, cu ce i-am mai dat la semnătură și cu salariul lui am cheltuit în jur de un milion de euro! Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu spunea că ’eu nu mă duc’. Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. ’Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!’. Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu se transferă la Al Shabab

”În seara aceasta (n.r. – joi, 28 iunie), impresarii Cătălin Liță și Florin Lovin se vor întâlni cu Costică și-i vor prezenta oferta salarială de la Al Shabab. Eu m-aș bucura foarte mult ca acest transfer să se realizeze. Îmi doresc să-l antrenez din nou pe Budescu, dar decizia este la el. Dacă va accepta, bine, dacă nu, tot bine”, a spus Marius Şumudică la un post de televiziune.

Constantin Budescu se transferă la Al Shabab. Jucătorul salută fanii FCSB
Constantin Budescu se transferă la Al Shabab

Citeşte şi:

  • Ianis Hagi la FCSB?! Ce spune Gigi Becali despre un posibil transfer!
  • Harlem Gnohere pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul
  • Condiţia ca Raul Rusescu să semneze cu FCSB! “Îl luăm”
ADVERTISEMENT

2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu