Sport

FCSB, al treilea transfer tare: a fost prezentat magicianul Budescu! Ce salariu gras îi dă lunar Gigi Becali. Update exclusiv

Constantin Budescu se întoarce la FCSB! FANATIK a aflat că marți, 7 septembrie, mijlocașul în vârstă de 32 de ani va semna cu echipa lui Gigi Becali și toate detaliile contractului
07.09.2021 | 09:02
FCSB al treilea transfer tare a fost prezentat magicianul Budescu Ce salariu gras ii da lunar Gigi Becali Update exclusiv
Constantin Budescu semnează astăzi cu FCSB! Ce contract i-a oferit Gigi Becali. Exclusiv. FOTO Fanatik
ADVERTISEMENT
07-09-2021
12:43

FCSB l-a prezentat oficial pe Constantin Budescu

E oficial! Constantin Budescu s-a întors oficial la FCSB. Gruparea roș-albastră a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare transferul mijlocașului în vârstă de 32 de ani. „Ghiciți cine s-a întors?! Artistul!, în regia lui Edward Iordănescu”, au scris roș-albaștrii, despre jucătorul care va câștiga lunar 20 de mii de euro, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)

FCSB a continuat prezentarea lui Budescu printr-o scurtă trecere în revistă a carierei mijlocașului ofensiv în vârstă de 32 de ani.

„Bine ai revenit, Constantin Budescu!FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu, după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad, Astra Giurgiu și Damac FC.
Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață, a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri și a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 și UEFA Europa League. FCSB îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018!”.

07-09-2021
10:51

Gigi Becali a confirmat transferul lui Budescu la FCSB

Conform sport.ro, Gigi Becali a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia, Constantin Budescu este noul fotbalist al celor de la FCSB: „Budescu e semnat!”, a declarat finanțatorul vicecampioanei.

Constantin Budescu va îmbraca din nou tricoul roș-albastru. FANATIK a aflat în exclusivitate că marți, 7  septembrie, mijlocașul va semna cu vicecampioana României, pentru care a mai evoluat în perioada 2017-2018.

Site-ul nostru a aflat și contractul pe care Budescu îl va primi de la Gigi Becali. Fotbalistul va încasa 20 de mii de euro lunar și va evolua sub comanda lui Edi Iordănescu până în vara lui 2022, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu semnează cu FCSB! Ce contract i-a pregătit Gigi Becali mijlocașului

În urmă cu două zile, Prosport a scris în premieră despre reluarea negocierilor dintre Gigi Becali și Constantin Budescu.

Până aseară, 6 septembrie, fotbalistul a negociat cu șefii unei echipe din Qatar, care nu s-au ținut însă de cuvânt în ceea ce privește propunerea inițială.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate oferta pe care Budescu o avea din Qatar, după despărțirea de Damac, un salariu fabulos, de 1,4 milioane de euro. Negocierile nu s-au concretizat și astfel, internaționalul român a decis să vină și să îmbrace pentru a doua oară în carieră tricoul roș-albastru.

Budescu, al treilea transfer în era Edi Iordănescu

Constantin Budescu este astfel al treilea super transfer pe care îl face Gigi Becali de când Edi Iordănescu a fost instalat pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Înaintea lui Budi, sub comanda antrenorului în vârstă de 43 de ani au ajuns Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, ambele mutări fiind anunțate în exclusivitate de FANATIK.

De ce poate semna Constantin Budescu cu FCSB

Venirea lui Constantin Budescu la FCSB este facilitată și de situația contractuală a jucătorului. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani era liber de contract luni seară, pe 6 septembrie, atunci când s-a închis fereastra de transferuri în România.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi fost legitimat la un alt club înainte de încheierea perioadei de mercato, Budescu nu ar fi putut semna astăzi cu FCSB, chiar dacă ar fi fost declarat imediat liber de contract.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 37 de meciuri, 13 goluri, 12 pase decisive a bifat mijlocașul în prima sa aventură la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT