Sport

Transfer bombă pregătit de Sepsi: e aproape să-l semneze pe Budescu pentru un salariu de doar 10.000 de euro pe lună

Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat că fostul mijlocaș al FCSB, Constantin Budescu, este foarte aproape să semneze cu echipa pregătită de Cristiano Bergodi.
17.01.2022 | 18:33
Transfer bomba pregatit de Sepsi e aproape sal semneze pe Budescu pentru un salariu de doar 10000 de euro pe luna
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă mijlocașul nu duce deloc lipsă de oferte.

Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a declarat în direct la Digi Sport Special că Budescu este foarte aproape să semneze cu covăsnenii, fiind dorit cu insistență de antrenorul Bergodi.

ADVERTISEMENT

Bomba iernii în Liga 1! Constantin Budescu la Sepsi: „E o cerință a lui Bergodi”. Ce salariu va avea fostul jucător al FCSB

„Discutăm cu Budescu, sunt șanse să vină! Dacă e OK poate să vină la noi. Am vorbit cu Bergodi și e o cerință a lui transferul lui Constantin Budescu”.

Criticat de Gigi Becali pentru pasele sale cu exteriorul, patronul covăsnenilor îi va permite lui Budescu artificiile tehnice atâta timp cât echipa nu va avea de suferit. Deși la FCSB avea un salariu lunar de 25.000 de euro, „Budi” a acceptat un salariu de două ori și jumătate mai mic:

ADVERTISEMENT

„Sunt permise exterioarele numai să vină rezultatele. Nu a avut pretenții mari. Va avea 10.000 de euro salariu. Dacă prelungim la vară contractul discutăm de alte sume”. 

Pentru playoff avem șanse minime. Mai mult de 10% nu avem. Trebuie să câștigăm șapte meciuri, ceea ce e foarte greu. Și locul 7 și 8 e foarte bun și suntem și în Cupa României unde avem nevoie de două victorii și suntem în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Sepsi Sfântu Gheorghe este foarte aproape să transfere și un stoper croat: „Mai avem nevoie de un fundaș central. Așteptăm un răspuns de la un jucător din Croația”.

Cum a reușit Constantin Budescu să-i ia 96.000 de euro lui Gigi Becali pentru un meci jucat

FANATIK a aflat în exclusivitate că Budescu încasat 150.000 de euro ca să rezilieze contractul cu FCSB. În doar patru luni de zile, „Budi” a încasat 350.000 de euro! Mijlocașul venit liber de contract din Arabia Saudită de la Damac a avut o primă de instalare de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel, Constantin Budescu a câștigat la FCSB 800 de euro pentru fiecare minut jucat din cele 11 meciuri din acest sezon: „Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă jumătate de an de contract. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Laszlo Dioszegi se felicită pentru decizia de a face pregătirea de iarnă în România: „A fost o mare înțelepciune”

FANATIK a anunțat în exclusivitate problemele cu care se confruntă Universitatea Craiova, care s-a întors din Antalya cu un focar de COVID-19 și a cerut amânarea meciului cu Rapid. În acest context, conducerea lui Sepsi se felicită pentru faptul că a optat să rămână în cantonament la Sfântu Gheorghe.

„A fost foare bine că ne-am pregătit aici. A fost o mare înțelepciune. Terenurile au fost bune și temperatura bună. Nu ne-a lovit COVID-ul. 

Eu consider că orice ajutor pentru fotbalul românesc e binevenit, inclusiv la copii. Și noi avem nevoie de bani chiar dacă academia este finanțată de guvernul maghiar. Din două locuri ar fi mai bine. Academica costă maximum 600.000 de euro pe an.

Sunt aproape 500 de copii. Avem cupe de la U6 la U19 și trei grupe de fete. Cei 480 de copii sunt ai noștri. Sunt mulți copii din Brașov. Nu cred că ne permitem să facem un loc de cazare”, a declarat patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT