Fotbal international

Constantin Budescu, show total la arabi! A reuşit execuţia săptămânii: gol fabulos cu exteriorul! Video

21.12.2018 | 16:08
Constantin Budescu show total la arabi A reusit executia saptamanii gol fabulos cu exteriorul Video

Constantin Budescu a făcut show total la arabi în etapa a 14-a din prima ligă a Arabiei Saudite. Internaţional român a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă în meciul Al Shabab – Al Batin 4-0, reuşind o prestaţie de excepţie, apreciată de fanii echipei antrenate de Marius Şumudică.

Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani şi-a început recitalul în minutul 20, când i-a pasat lui Arthur, iar brazilianul a deschis scorul. Două minute mai târziu, Constantin Budescu a dublat avantajul gazdelor după o pasă primită de la Nasser Al Shamrani. Internaţionalul român a trimis mingea în poartă după ce i-a luat faţa unui fundaş al celor de la Al Batin.

Constantin Budescu, show total la arabi. Gol fubulos după pauză

Constantin Budescu a făcut show total la arabi şi după pauză, când a reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri ale săptămânii. În minutul 59, mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a iniţiat o acţiune şi i-a pasat lui Nasser Al Shamrani. Atacantul lui Al Shabab i-a retrimis mingea în careu lui Constantin Budescu, iar fotbalistul român l-a ţintuit pe portarul oaspeţilor cu o execuţie cu exteriorul, reuşind să lobeze mingea peste jucătorul lui Al Batin. În minutul 80 al meciului, Marius Şumudică l-a înlocuit pe fostul jucător al lui FCSB cu Khalid Al Kabi.

Al Shabab a învins-o pe Al Batin, scor 4-0, iar formaţia antrenată de Marius Şumudică a urcat, pentru moment, pe locul trei. După 14 etape, echipa din Riad a obţinut 26 de puncte, cu nouă mai puţin decât Al Hilal, liderul din prima ligă a Arabiei Saudite. În următoarea etapă, Al Shabab o va întâlni, pe 28 decembrie, pe Al Hazem, echipă antrenată de Daniel Isăilă şi care a produs recent o mare surpriză. Formaţia fostului selecţioner al echipei naţionale de tineret a României a reuşit să o învingă pe Al Hilal, scor 2-1. Al Hazem ocupă locul 12 după 14 etape şi se află în bătălia pentru evitarea retrogradării.