Sport
notix pixel id

Constantin Budescu și-a decis viitorul după despărțirea de FCSB: „Va pleca afară”

Constantin Budescu își dorește o nouă experiență peste hotare după despărțirea de FCSB. Anunțul a fost făcut de fostul mare jucător al Petrolului, Valeriu Răchită.
13.01.2022 | 15:43
Constantin Budescu și-a decis viitorul după despărțirea de FCSB: „Va pleca afară”
„Budi” își dorește o nouă experiență în străinătate după despărțirea de FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pus pe liber de FCSB după nici patru luni de când a fost readus, cu surle și trâmbițe, Constantin Budescu are o strategie cât se poate de clară în ceea ce privește viitorul carierei sale: speră să prindă încă un contract avantajos în străinătate, ca apoi să revină în România, pentru a îmbrăca din nou tricoul echipei sale de suflet.

Constantin Budescu vrea să mai joace măcar un sezon peste hotare

Budescu va pleca afară. Luna viitoare face 33 de ani. Dacă era la Milanul lui Baresi era la echipa de tineret, acolo toți jucau până la 40 de ani. Este un jucător care mai poate juca doi ani la nivel înalt.

Are mai multe oferte, Budescu este un jucător căutat. Eu chiar făceam o glumă cu el: ‘Bă, dacă aveai minte de acum la 18-19 ani jucai în campionate tari’.

ADVERTISEMENT

Păcat că pleacă din campionatul românesc, odată cu plecarea lui Budescu s-a terminat cu pasa cu exteriorul în campionatul românesc, golul din corner și pasa pe culoar”, a declarat fostul mare jucător și antrenor al Petrolului, Valeriu Răchită, la Pro X.

În ciuda evoluțiilor modeste, „Budi” nu a plecat deloc cu mâna goală de la FCSB. Potrivit informațiilor oferite în exclusivitate de FANATIK pe 3 ianuarie, Gigi Becali a fost nevoit să scoată din buzunar nu mai puțin de 350.000 de euro – salariile plus prima de instalare de 200.000 de euro – pentru a pune capăt colaborării cu mijlocașul pe care l-a criticat de nenumărate ori în direct la TV.

ADVERTISEMENT

Visul „lupilor galbeni”, pe cale să devină realitate: „Budescu va veni la Ploiești”

Deși a dat mai mereu glas dorinței sale de a evolua, pe finalul carierei, pentru Petrolul Ploiești, echipă care l-a lansat în fotbalul mare, suporterii încetaseră să mai spere că îl vor vedea din nou pe arena „Ilie Oană”. Ei bine, potrivit lui Vivi Răchită, visul se va împlini cât de curând, după o ultimă experiență peste hotare.

Am vorbit cu el, suntem acolo în Ploiești, ne respectăm. Îmi zicea că se gândește să plece din nou afară pentru a-și asigura liniștea financiară.

ADVERTISEMENT

După care, va veni la Ploiești pentru că iubește Petrolul. Poate va veni chiar din vară, dacă el gândește că și-a făcut din punct de vedere financiar o bază solidă și a investit”, a dezvăluit fostul mare jucător al „lupilor galbeni”.

Antrenorul Petrolului îl așteaptă cu brațele deschise

Chestionat pe marginea subiectului, Nae Constantin s-a arătat la rândul său extrem de încântat de posibilitatea de a-l avea sub comandă pe „magician”. Cu atât mai mult cu cât echipa se află pe prima poziție în clasamentul ligii secunde, la 7 puncte în fața celor de la Hermannstadt și are șanse reale să revină pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Eu îl aștept, am transmis-o. N-am vorbit personal cu el, dar conducerea știe dorința mea. E bine venit, nici nu știu ce să îmi doresc pentru binele lui.

 Dacă mă gândesc strict la mine, mi-ar plăcea să nu își găsească nimic și în câteva zile să îl vedem la pregătire cu noi. Dacă reușește să își găsească, îi doresc să fie sănătos, să aibă multă baftă”, a spus tehnicianul Petrolului.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik