Fotbal intern

Constantin Budescu și-a făcut “mâna” cu Dinamo: primul gol după 7 luni și prima “dublă” în ultimii cinci ani în campionat. VIDEO

21.09.2019 | 22:14
Constantin Budescu sia facut mana cu Dinamo primul gol dupa 7 luni si prima dubla in ultimii cinci ani in campionat VIDEO

Constantin Budescu a revenit la Astra Giurgiu pe 28 august 2019, după o scurtă aventură la Al Shabab, iar mijlocașul în vârstă de 30 de ani și-a făcut “mâna” în meciul disputat împotriva celor de la Dinamo în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. VEZI AICI VIDEO!

Budescu, primul gol după 7 luni și prima “dublă” în ultimii cinci ani

Internaționalul român care a trecut și pe la FCSB și a ales să revină la Astra Giurgiu a reușit să înscrie de două ori în partida jucată de giurgiuveni cu Dinamo, pe 21 septembrie 2019, după mai bine de 7 luni de la ultima rueșită a sa. Budescu a înscris ultima dată pe 4 februarie 2019, din penalty, atunci când se afla sub contract cu Al Shabab.

Mai mult, Constantin Budescu a reușit prima “dublă” în ultimii cinci ani. Mijlocașul cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro a înscris ultima dată de două ori într-un meci pe 23 august 2015, când Astra Giurgiu s-a impus în fața celor de la Poli Iași, scor 4-1. Internaționalul român a participat și la celelalte două reușite ale giurgiuvenilor din acel meci.

Mihai Neicuțescu, Kevin Bru și Constantin Budescu în meciul Astra - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
Mihai Neicuțescu, Kevin Bru și Constantin Budescu în meciul Astra – Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu

Constantin Budescu a semnat cu Astra Giurgiu pe 28 august 2019 un contract valabil până pe 30 iunie 2021. În trecut a mai evoluat pentru Shabab, FCSB, DL Yifang și Petrolul Ploiești. Pentru echipa națională a debutat pe 2 februarie 2013 și a bifat 15 selecții.