Fotbal international

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu Al Shabab! Becali declanşează ofensiva pentru a-l aduce la FCSB!

04.08.2019 | 16:44
Constantin Budescu sia reziliat contractul cu Al Shabab Becali declanseaza ofensiva pentru al aduce la FCSB
Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu Al Shabab!

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu gruparea Al Shabab. Situația fotbalistului era incertă încă de la finalului sezonului din Arabia Saudită, când Marius Șumudică a plecat de la Shabab, iar Budescu a fost exclus din lot, invocate fiind accidentările dese ale mijlocașului din a doua parte a stagiunii trecute.

Mai mult, conducerea clubului saudit i-a impus fostului mijlocaș de la FCSB un program separat de restul echipei, iar la începutul lunii august, Budescu a fost amendat pentru nerespectarea sarcinilor. Acesta s-a antrenat la baza FCSB din comuna Berceni, iar Becali aştepta doar finalul înţelegerii dintre Budescu şi arabi pentru a încerca să-l convingă pe jucător să revină la FCSB. Iar acum are cale liberă!

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu Al Shabab!

Anunțul despărțirii lui Budescu de Al Shabab a fost făcut de avocatul fotbalistului, Paul Mincu, care adaugă că jucătorul a devenit liber de contract, dar la FIFA va ajunge un litigiu între Budescu și clubul Al Shabab, dacă nu se vor înțelege amiabil.

Jucătorul a dat dovadă de bună credinţă şi a încercat să soluţioneze pe cale amiabilă conflictul apărut odată cu schimbarea managementului şi antrenorului echipei. Din păcate, poziţia clubului a rămas neschimbată astfel că n-a mai avut altă opţiune decât să denunţe unilateral contractul. Sperăm să îşi găsească repede un nou club căruia să i se alăture pentru a-şi continua cariera. Situaţia lui contractuală la acest moment este clară. E liber de contract. Conflictul cu fostul club va fi decis de FIFA, dar asta e o chestiune de durată. Dacă nu cumva vom găsi o cale de înţelegere cu Al Shabab. Sperăm la asta“, a declarat Paul Mincu pentru Agerpres.

Constantin Budescu s-a recuperat la baza FCSB-ului în această vară.
Constantin Budescu s-a recuperat la baza FCSB-ului în această vară.

Budescu s-a recuperat după accidentare la baza FCSB-ului

Constantin Budescu a suferit o accidentare la genunchi în luna februarie, dar după trei etape fotbalistul a început să evolueze din nou pentru Al Shabab. Dar, până la finalul stagiunii mijlocașul a jucat ca integralist în doar două partide din campionatul Arabiei Saudite, semn că recuperarea de după accidentare nu a fost reușită. În această vară, după cum FANATIK a anunțat, Budescu s-a recuperat la baza FCSB-ului, lucru ce ar conturat și mai mult ruptura dintre fotbalist și Al Shabab.

  • 2,5 milioane de Euro a plătit Al Shabab pentru Budescu
  • 24 de meciuri a jucat Budescu la fosta echipa a lui Șumudică, timp în care a reușit 8 goluri și 5 pase decisive