ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Constantin Budescu, tentat de revenirea la FCSB: “De ce să nu mă întorc? Vorbesc mereu cu Gigi Becali”

Autor: Marian Popovici | 30.12.2020 | 13:28
Constantin Budescu, tentat de revenirea la FCSB:
Constantin Budescu Sursa: sportpictures.ro

Constantin Budescu a vorbit despre revenirea de la FCSB, confirmând informaţiile FANATIK care a anunţat pe 27 decembrie faptul că “Magicianul” este principala ţintă din perioada de mercato pentru Gigi Becali

ADVERTISEMENT

Patroul FCSB îl vrea pe mijlocaşul de la Astra Giurgiu, care consideră că revenirea lui Constantin Budescu la FCSB ar aduce un plus de fantezie, deşi la echipă există multe soluţii ofensive de mare valoare.

“Decarul” Astrei Giurgiu nu ar spune “nu” unei reverniri, mai ales că are o relaţie foarte bună cu patronul Gigi Becali. El a recunoscut că vorbeşte destul de des cu Becali şi spune că din ianuarie de când se deschide fereastra de transferuri, orice este posibil:

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, tentat de revenirea la FCSB: “Eu m-am simţit bine acolo”

“De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer.

Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali e un om foarte bun în afară de declaraţiile pe care le dă la cald”

Ne-am înţeles bine la Steaua, aşa că de ce să nu rămânem prieteni? Pentru mine, a fost ok la Steaua, nu au fost probleme şi s-a văzut şi în rezultate.

Gigi Becali e un om foarte bun în afară de declaraţiile pe care le dă la cald când îl sunaţi voi şi vorbeşte la telefon, în afara declaraţiilor, e cu totul şi cu totul altceva” , a spus Constantin Budescu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, 13 goluri pentru FCSB în sezonul 2017-2018

Din informaţiile noastre, meciul dintre UTA Arad şi Astra Giurgiu, încheiat 0-6 pentru giurgiuveni l-a convins pe Gigi Becali că are nevoie de Constantin Budescu. Forma bună a mijlocaşului l-a propulsat şi în echipa turului de campionat, publicată de LPF:

Constantin Budescu ar fi la al doilea descălecat la FCSB. El a mai evoluat în sezonul 2017-2018 şi în 37 de meciuri disputate a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive. După aventura de la FCSB, Budescu a plecat la Al Shabab.

ADVERTISEMENT
  • 6 goluri a marcat Budescu în acest sezon
  • 31 de ani are mijlocaşul Astrei Giurgiu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 8,00 este cota pentru „scor corect: 2-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!