Fotbal intern

Constantin Budescu, tot mai aproape de revenirea la FCSB: ”Nu vrea să prelungească”

15.01.2021 | 10:45
Constantin Budescu tot mai aproape de revenirea la FCSB Nu vrea sa prelungeasca
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Constantin Budescu e tot mai aproape de o revenire la FCSB, după ce președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a anunțat că jucătorul nu vrea să-și prelungească înțelegerea care expiră la finalul sezonului.

La finalul anului trecut, FANATIK a aflat că Gigi Becali își dorește cu ardoare un ”mingicar” în echipa sa, iar o întoarcere a lui ”Budi” este văzută drept soluția ideală pentru a aduce un plus de fantezie în jocul formației lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Revenit în vara lui 2019 la Astra, Budescu a avut de înfruntat o perioadă dificilă pentru clubul patronat de Ioan Niculae. Neplătit o bună bucată de timp, el a recunoscut că  se gândește la o plecare chiar din această iarnă.

Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB e tot mai probabilă

au stabilit detaliile revenirii la FCSB. Patronul l-ar vrea încă din această iarnă, dar nu este dispus să plătească 900.000 de euro, suma care o cere Astra.

La rândul său, directorul sportiv al giurgiuvenilor, Bogdan Mara, face tot posibilul să-l convingă pe Budescu să accepte prelungirea contractului și îi propune chiar funcția de președinte la club atunci când va decide să se retragă din cariera de fotbalist.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2018-2019, atunci când a evoluat în 37 de partide, a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive. Mijlocașul s-a despărțit de gruparea roș-albastră în august 2019, atunci când a fost transferat la Al Shabab, pentru 2,5 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 11,75 este cota pentru „2 solist și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!