Life

Constantin Dulcan dezvăluie rugăciunea lui Arsenie Boca. Trebuie rostită de 7 ori

Constantin Dulcan, un neurolog și psihiatru foarte cunoscut, spune că rugăciunile foarte foarte importante, mai ales una de care ținea cont teologul Arsenie Boca.
12.01.2022 | 14:46
Constantin Dulcan dezvaluie rugaciunea lui Arsenie Boca Trebuie rostita de 7 ori
Rugăciunea lui Arsenie Boca. Neurologul Constantin Dulcan ține cont de sfaturile teologului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul autor de literatură filozofică și metafizică a dezvăluit rugăciunea lui Arsenie Boca și sfaturile pe care acesta le-a lăsat în urma sa, precum și ce trebuie să facem pentru a evita necazurile.

Constantin Dulcan este de părere că rugăciunea „Tatăl nostru”, rostită de 7 ori, are o putere foarte mare, lucru observat și de regretatul teolog în una dintre cărțile sale.

ADVERTISEMENT

Adevărul este ca o bază biologică a patimilor și a urmașilor, spunea părintele Arsenie Boca, care este considerat cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea.

Rugăciunea lui Arsenie Boca. Neurologul Constantin Dulcan ține cont de sfaturile teologului

Postul curăță ochiul, în timp ce rugăciunea curăță mintea. De asemenea, rugăciunea are și stări superioare, care izbăvesc credincioșii de patimi într-o nesfârşită dragoste de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a învățat pe creștini să se vindece cu ajutorul rugăciunii, părintele Arsenie Boca, credea că „Tatăl nostru” are o forță extraordinară atunci când este rostită de 7 ori.

„Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de şapte ori «Tatăl Nostru». Și eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți.

ADVERTISEMENT

Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu. Evitați toată viață tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boală. Optimismul înseamnă viață.

Dumnezeu nu ne vrea triști, ci că El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare că acolo, aproape de lumina. Asta înseamnă să speri, să nu disperi.

Rugăciunea poate schimba lucruri. Un doctor de la Harvard povestește într-o carte cum vine o energie la un muribund al unor oameni care se roagă. Cu cât mai mulți oameni se roagă în același sens, cu atât mai bine.

ADVERTISEMENT

S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienţă cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede.

S-au făcut experimente! Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Și să faci un om să râdă și să fie fericit înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu”, a declarat neurologul Constantin Dulcan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Filofteia are de 10 ani o afacere cu un
Filofteia are de 10 ani o afacere cu un "produs-minune" care ajută la curățenie. Nu poluează şi nici nu costă enorm: "reţeta magică"
Un discurs de noaptea minții al unui șef din Ministerul Finanțelor
Un discurs de noaptea minții al unui șef din Ministerul Finanțelor
Fotbalistul de la care Dawa a primit mesaje jignitoare a fost demascat!
Fotbalistul de la care Dawa a primit mesaje jignitoare a fost demascat! "Nici nu știu ce să fac!"
Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul. Cum a sedus și ce le-a oferit celor...
Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul. Cum a sedus și ce le-a oferit celor mai frumoase femei din România
Mărturia unei românce care s-a întors în țară după 15 ani de lucrat...
Mărturia unei românce care s-a întors în țară după 15 ani de lucrat în străinătate. „Nimic nu avea nici gust, nici miros ca acasă” VIDEO
ADIO, FLORIN PIERSIC! Anunţul dimineţii despre marele actor
ADIO, FLORIN PIERSIC! Anunţul dimineţii despre marele actor
Influența lui e foarte puternică, iar DNA spune că „nu putea fi găsit”...
Influența lui e foarte puternică, iar DNA spune că „nu putea fi găsit” în mod normal. Cine e „Fantoma” din Mafia spitalelor
Kevin din 'American Pie', complet schimbat la aproape 25 de ani de la...
Kevin din 'American Pie', complet schimbat la aproape 25 de ani de la lansarea filmului. Îl recunoști?
Andreea Raicu, dezvăluiri emoţionante. Cum e să fii bunică
Andreea Raicu, dezvăluiri emoţionante. Cum e să fii bunică
Soțul ei își găsise amantă și a divorțat de ea, a angajat un...
Soțul ei își găsise amantă și a divorțat de ea, a angajat un avocat scump și casa i-a rămas lui. Dar când bărbatul a intrat în casă cu noua soție, au rămas șocați de ce le lăsase fosta stăpână. Ce făcuse femeia înșelată
Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a...
Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină”
Cu cine s-a iubit Regina Maria în Peleș: 'Relația se consuma în faţa...
Cu cine s-a iubit Regina Maria în Peleș: 'Relația se consuma în faţa personalului palatului'