Fotbal intern

Constantin Eftimescu recunoaște problemele de la Dinamo: „Avem nevoie urgent de 200.000 de euro!” Exclusiv

08.05.2021 | 18:23
Constantin Eftimescu recunoaște problemele de la Dinamo: „Avem nevoie urgent de 200.000 de euro!” Exclusiv
Constantin Eftimescu, despre problemele financiare de la Dinamo: „Pe 15 trebuie platita rata la ANAF. Asteptam niste surprize!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu a vorbit despre noile probleme financiare ale lui Dinamo, care trebuie să plătească o nouă rată la ANAF până pe 15 mai, pentru a păstra baza de pregătire de la Săftica.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate suma de care clubul are nevoie urgent pentru a achita salariile pe o lună ale jucătorilor și angajaților, dar mai ales pentru rata ANAF.

Suporterii încearcă să facă totul posibil și au pus la punct un plan pentru a scăpa de Pablo Cortacero. Ei au reușit să cumpere peste 25.000 de bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu cere ajutor financiar pentru Dinamo: „Rata ANAF pentru baza de la Săftica trebuie achitată pe 15 mai”

Deși Dinamo a scăpat pentru moment de retrogradare și de locurile de baraj, un alt pericol planează asupra clubului, greu încercat de problemele financiare. Fanii din programul DDB încearcă cu disperare să strângă în mai puțin de șapte zile aproximativ 260.000 de lei pentru rata ANAF, la care se vor adăuga și reeșalonări.

„Așa este! E vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Rata ANAF pentru baza de la Săftica este cea mai urgentă și trebuie achitată lunar până la data de 15. Deocamdată suporterii sunt singurii care ne pot ajuta, dar așteptăm surprize! Suporterii încearcă și ei să cumpere bilete, dar nu numai asta. Așteptăm niște surprize din alte părți. Sperăm să fie o surpriză plăcută”, a spus președintele „câinilor” pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a anunțat și problemele legate de medicul Liviu Bătineanu, care a lipsit pentru scurtă vreme de la Săftica, fiind neplătit de mai multe luni de zile: „A lipsit puțin de la Săftica. Într-adevăr, au fost ceva probleme cu banii, dar s-au rezolvat. Nimic grav. Se vor rezolva definitiv, ușor-ușor. La fel și în cazul altora. Dar peste tot sunt probleme, nu numai la Dinamo”, a lămurit lucrurile Eftimescu.

Constantin Eftimescu știe care e cea mai importantă schimbare adusă de Dusan Uhrin: „Noul sistem cu trei fundași”

Constantin Eftimescu îl laudă pe Dusan Uhrin după ce Dinamo a legat trei victorii consecutive, însă a ținut să specifice că a crezut tot timpul în echipă: „Eu am crezut tot timpul în echipă și v-am mai spus că am încredere în echipă. Uite că s-a adeverit. Cred că cea mai importantă schimbare adusă de Dusan Uhrin a fost formula de joc și noul sistem cu trei fundași centrali. A reușit să găsească rapid o formulă câștigătoare”, a mai spus fostul mare portar al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Ștefan cel Mare e de părere că tot ceea ce contează în acest final de sezon din Casa Pariurilor Liga 1 sunt puncte puse în joc, maniera de joc sau scorul fiind mai puțin importante în aceste momente: „Va fi un meci foarte dificil, pentru că Sibiul își joacă ultima șansă, dar sper să câștigăm. Scorul sau jocul nu mai contează în acest final de sezon.

„Toate meciurile sunt vitale în ultimele trei etape. Bineînțeles, este altă stare acum la echipă. Jucătorii sunt mult mai încrezători, mai relaxați într-un fel și sper să continue așa”, a declarat Constantin Eftimescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 3 victorii consecutive are Dinamo în Liga 1
  • 200.000 de euro e suma de care clubul are nevoie urgent
  • 11 este locul ocupat de Dinamo, care are 24 de puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri