Sport

Constantin Eftimescu, mesaj dur pentru spanioli: „Nu au cum să se întoarcă la Dinamo decât cu bani!”. Exclusiv

17.05.2021 | 21:04
Constantin Eftimescu mesaj dur pentru spanioli Nu au cum sa se intoarca la Dinamo decat cu bani Exclusiv
Constantin Eftimescu, mesaj dur pentru spanioli: „Nu au cum sa se intoarca decat cu bani!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu e ferm în privința spaniolilor și e convins că aceștia nu se vor putea întoarce la Dinamo decât dacă vor veni cu banii promiși.

Situația financiară a clubului continuă să fie una foarte dificilă, iar suporterii ar putea ajunge în curând la fundul sacului, în timp ce spaniolii au anunțat în FANATIK reîntoarcerea la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo visează la cupele europene înainte de meciul cu Chindia Târgoviște, însă o înfrângere i-ar putea trimite pe „câini” în funcție de jocul rezultatelor la barajul pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1.

Constantin Eftimescu s-a săturat: „Ne-am plictisit de aceste minciuni!”

Președintele CA Dinamo, Constantin Eftimescu, s-a săturat până peste cap de telenovela spaniolilor și e de părere că Pablo Cortacero poate reveni la Dinamo într-un singur mod, cu mărirea de capital promisă: „Nu-mi este teamă de spanioli! Dânșii nu au cum să se întoarcă decât cu bani la Dinamo. Să vină cu banii promiși că ne-am plictisit și noi și dumneavoastră și toată lumea de aceste minciuni! Ce promisiuni? Cortacero nu își poate recupera banii în orice condiții. Nu are cum”, a fost mesajul clar și răspicat al omului cu semnătura de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Eftimescu speră că board-ul DDB va găsi cât mai repede o modalitate prin care Dinamo să scape în mod legal de Pablo Cortacero: „Sper că DDB-ul va găsi un as în mânecă și poate știu dânșii pe altcineva cu bani. Asta m-ar bucura foarte mult. Dar fără bani nu poți face nicio performanță. E imposibil”, speră până în ultima clipă oficialul „câinilor”.

Constantin Eftimescu este cel care a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că Rufo Collado, fostul director sportiv al lui Dinamo, se află în București: „Sunt de mai multe săptămâni Bucureşti, lucrez din umbră alături de echipa mea, cu Marius Iorga, dar Pablo Cortacero vă va spune mai multe când se va termina campionatul. Cu siguranţă nu se va renunţa la Dinamo şi noi avem deja un plan foarte bine stabilit. Pablo Cortacero a învăţat din erori, cu toţii am făcut-o şi este convins că va face o mare echipă”, a spus Rufo Collado pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu: „Strategia clubului depinde de meciul cu Chindia!”

Constantin Eftimescu a vorbit și despre viitorul lui Dinamo pe termen scurt și a evidențiat faptul că e importantă poziția pe care Dinamo va încheia campionatul: „Trebuie să nu ajungem la baraj și apoi vom vedea. Pentru Dinamo orice sumă de bani e importantă, deci va conta și locul pe care vom termina în clasament. Strategia clubului depinde de rezultatul meciului cu Chindia Târgoviște”, a mai declarat acesta.

Se pare că la club a început deja să discute despre jucătorii pe care Dinamo se va baza în sezonul viitor, iar astăzi a avut loc o întâlnire în acest sens cu directorul sportiv al „câinilor”, Mario Nicolae: „Azi l-am invitat pe domnul Mario Nicolae să ia contractele în derulare, să vadă pe ce jucători ne putem baza în viitor și să vedem cu ce ne vom alinia și unde în viitorul campionat. Depinde de multe lucruri, dar ne trebuie în primul rând bani!”, a concluzionat Eftimescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo va întâlni pe teren propriu Chindia Târgoviște în ultima etapă a playout-ului, miercuri, de la ora 18:30. Alb-roșii se află pe locul 10, la doar un punct de UTA și FC Argeș. Cu o victorie în fața Chindiei, Dinamo ar putea prinde ultimul loc de baraj pentru calificarea în Conference League.

  • 550.000 de euro a investit Pablo Cortacero la Dinamo
  • 200.000 de euro e suma de care clubul are nevoie urgentă
  • 10 e locul ocupat de alb-roșii în Liga 1
ADVERTISEMENT