Life

Constantin Enceanu a fost în pragul divorțului: „N-am să o iert toată viața”

26.11.2020 | 15:04
Constantin Enceanu a fost in pragul divortului Nam sa o iert toata viata
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a fost pe punctul de a divorța de soția lui pentru că nu a vrut să îi mai facă un copil. Cântărețul de muzică populară a povestit despre neînțelegerile cu nevasta pe tema familiei și cum a reușit să depășească neîmplinirea de a avea un al doilea copil.

Cunoscutul interpret de muzică folclorică din țara noastră a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că relația cu soția lui a trecut prin niște cumpene destul de mari, mai ales când s-a pus în discuție mărirea familiei.

ADVERTISEMENT

„N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil. M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină”, a spus Enceanu în urmă cu ceva timp într-o emisiune de la Antena 1.

Cum și-a cunoscut Constantin Enceanu nevasta

Artistul a trecut, deci, peste această neîmplinire și se bucură acum de nepoțeii săi, pe care îi iubește ca și cum ar fi copiii lui.

ADVERTISEMENT

Olteanul se consideră împlinit din toate punctele de vedere, și, cu toate că a avut divergențe cu nevasta, acesta ține foarte mult la ea.

Într-un interviu la Antena Stars, Constantin a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui și ce anume l-a atras atât de tare la ea.

ADVERTISEMENT

„O domnișoară elegantă, finuță, sfioasă, bună de gură. Eram DJ atunci, nu se pomenea atunci așa ceva, dădeam în pauza de masă dedicații muzicale.

Și venea să dea dedicații pentru colegii ei și așa, ușor, ușor, ne-am cunoscut. Și ușor s-a înfiripat o dragoste frumoasă între noi. Cine spune că viața de cuplu este numai miere, nu știe ce vorbește”, a mărturisit sincer Enceanu, întrebat cum s-a înfiripat povestea lui de iubire, una care dăinuie de ani buni.

ADVERTISEMENT