Life

Constantin Enceanu a vorbit despre divergențele cu colegii de breaslă. Ce îl deranjează cel mai mult pe artist

Constantin Enceanu a vorbit despre divergențele cu colegii de breaslă. Artistul de muzică populară a spus și ce îl deranjează cel mai mult!
21.09.2022 | 16:05
Constantin Enceanu a vorbit despre divergentele cu colegii de breasla Ce il deranjeaza cel mai mult pe artist
Constantin Enceanu a vorbit despre divergențele cu colegii de breaslă. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a vorbit despre eventualele divergențe pe care le are cu colegii de breaslă. Iată ce îl deranjează cel mai mult pe iubitul artist!

Constantin Enceanu, declarații despre divergențele cu colegii de breaslă

Constantin Enceanu a spus că nu s-a certat niciodată cu colegii de breaslă din muzica populară și nici nu are de gând să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul a povestit la Antena Stars că îi apreciază pe toți colegii muzicanți și îi respectă, așa că nici vorbă despre conflicte între ei.

Totuși, un lucru este cel care îl deranjează foarte mult pe artist, anume atunci când se spun lucruri neadevărate despre el.

ADVERTISEMENT

„Gura lumii nu o astupă nimeni, să știi. Sunt genul de om care nu m-am certat cu colegii și nu mă cert cu colegii. Eu îmi iubesc colegii, îi apreciez și îi respect. Nu am treabă cu absolut nimeni.

Sunt un om sensibil și mă deranjează, mai ales când nu sunt lucruri adevărate, foarte mult mă deranjează. S-au spus vrute și nevrute, dar așa cum spuneam, lumea… n-ai ce să-i faci”, a declarat Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, replici dure

Chiar și așa, în trecut, între Constantin Enceanu și Gheorghe Turda a existat un scandal.

Acesta din urmă a spus că Constantin Enceanu a început să țipe la el chiar în timp ce cânta, lucru care l-a debusolat total și i-a stupefiat pe toți cei din jurul său.

Gheorghe Turda a reacționat imediat și a aruncat un pahar cu apă peste cântăreț, pentru a-l potoli, a susținut el. „Nu e normal la cap”, mai spunea artistul despre Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu.

Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

ADVERTISEMENT