Life

Constantin Enceanu, adevărul din spatele relației cu Petrică Mîțu Stoian: „Nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări”

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Care este subiectul pe care spune că nu a avut curajul să-l abordeze niciodată în discuțiile lor.
26.04.2022 | 17:16
Constantin Enceanu adevarul din spatele relatiei cu Petrica Mitu Stoian Nu mia demonstrat ca ar avea alte orientari
Constantin Enceanu a vorbit despre relația dintre el și Petrică Mîțu Stoian. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre aspecte mai puțin știute ale vieții lui. În emisiunea lui Cătălin Măruță, interpretul a explicat de ce a suferit în copilărie și care este motivul pentru care nu are o relație apropiată cu sora lui. De asemenea, cântărețul a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu și-a început cariera muzicală în 1991 din dorința de a o face pe mama sa mândră. Este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, cu toate acestea a cunoscut și aspectele mai puțin plăcute ale celebrității.

ADVERTISEMENT

Mulți ani, Petrică Mîțu Stoian i-a fost coleg de scenă și cel mai bun prieten. În emisiunea pe care Cătălin Măruță o realizează la Pro TV, Constantin Enceanu a dezvăluit că cel mai mult l-a deranjat atunci când s-a spus că între ei ar exista o altfel de relație. 

Artistul susține că nu și-a permis să discute cu regretatul interpret despre orientarea lui sexuală, dar că Petrică Mâțu Stoian nu i-a dat niciodată de înțeles că ar fi atras de bărbați.

ADVERTISEMENT

„Au fost situații în care mi-au auzit urechile lucruri care nu sunt atât de plăcute. M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, nu poți să spui așa ceva.

Eu am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: ‘Bă, Petre, uite ce vorbește lumea…’

ADVERTISEMENT

Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată, nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă”, a declarat Constantin Enceanu.

Pe de altă parte, artistul a adăugat că îi lipsește prezența prietenului său, acesta fiindu-i și cel mai mare confident. În ceea ce privește scandalul averii, Constantin Enceanu intervine și spune că familia Gușman este cea căreia i se datorează o parte din succesul lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

De ce a suferit Constantin Enceanu în copilărie: „Pe tata l-am auzit foarte rar să mă felicite, să-mi spună că e mândru de mine”

Constantin Enceanu a vorbit despre familia lui și lucrurile care l-au rănit atât în copilărie, cât și în tinerețe. Artistul a dezvăluit că tot timpul a simțit că tatăl său face diferențe între el și sora lui.

L-a durut faptul că ei i-a plătit nunta și i-a cumpărat un apartament. Pentru a-i demonstra că poate să se descurce singur în viață, Constantin Enceanu a făcut eforturi mari.

„Făcea anumite gesturi care îmi lăsau impresia că ținea mai mult la sora mea decât la mine. Să știi că i-am reproșat. M-am simțit puțin dat la o parte. I-am zis că tot timpul a fost preș în fața surorii mele. Am vrut să-i demonstrez că pot și singur.

Când am terminat vila de la Craiova, l-am luat pe tata, l-am urcat în mașina și i-am zis, ‘Nimeni din neamul Enceanu nu a avut așa ceva’. Pe tata l-am auzit foarte rar să mă felicite, să-mi spună că e mândru de mine”, a explicat Constantin Enceanu.

Din cauza acestor aspecte, artistul și sora lui nu au o relație apropiată în prezent. Femeia locuiește în Italia și vine destul de rar acasă. Mai mult, Constantin Enceanu a declarat că aceasta nu a fost implicată în viața de familie.

„Mi-aș fi dorit să fie lângă mine. Este acum în Italia. Foarte rar ne-am văzut. În ultimii doi ani ne-am văzut o dată la casa părintească. Și dacă a venit în țară, nu a avut timp. Nici cu pomenile și înmormântările nu prea s-a implicat. Am vorbit lucruri destul de sensibile cu ea, dar am văzut că nu prea au mișcat-o.

Cu nepoții mei am o relație foarte bună. Eu i-am reproșat că a plecat și a lăsat copiii în țară. Eu nu am știut un an, copiii și soțul mi-au ascuns. Când am aflat, am făcut scandal cu ea”, a adăugat artistul.

 

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a...
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a stins un alt mare actor!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!