Life

Constantin Enceanu, adevărul din spatele relației cu Petrică Mîțu Stoian: „Nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări”

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Care este subiectul pe care spune că nu a avut curajul să-l abordeze niciodată în discuțiile lor.
26.04.2022 | 17:16
Constantin Enceanu adevarul din spatele relatiei cu Petrica Mitu Stoian Nu mia demonstrat ca ar avea alte orientari
Constantin Enceanu a vorbit despre relația dintre el și Petrică Mîțu Stoian. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre aspecte mai puțin știute ale vieții lui. În emisiunea lui Cătălin Măruță, interpretul a explicat de ce a suferit în copilărie și care este motivul pentru care nu are o relație apropiată cu sora lui. De asemenea, cântărețul a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu și-a început cariera muzicală în 1991 din dorința de a o face pe mama sa mândră. Este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, cu toate acestea a cunoscut și aspectele mai puțin plăcute ale celebrității.

ADVERTISEMENT

Mulți ani, Petrică Mîțu Stoian i-a fost coleg de scenă și cel mai bun prieten. În emisiunea pe care Cătălin Măruță o realizează la Pro TV, Constantin Enceanu a dezvăluit că cel mai mult l-a deranjat atunci când s-a spus că între ei ar exista o altfel de relație. 

Artistul susține că nu și-a permis să discute cu regretatul interpret despre orientarea lui sexuală, dar că Petrică Mâțu Stoian nu i-a dat niciodată de înțeles că ar fi atras de bărbați.

ADVERTISEMENT

„Au fost situații în care mi-au auzit urechile lucruri care nu sunt atât de plăcute. M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, nu poți să spui așa ceva.

Eu am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: ‘Bă, Petre, uite ce vorbește lumea…’

ADVERTISEMENT

Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată, nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă”, a declarat Constantin Enceanu.

Pe de altă parte, artistul a adăugat că îi lipsește prezența prietenului său, acesta fiindu-i și cel mai mare confident. În ceea ce privește scandalul averii, Constantin Enceanu intervine și spune că familia Gușman este cea căreia i se datorează o parte din succesul lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

De ce a suferit Constantin Enceanu în copilărie: „Pe tata l-am auzit foarte rar să mă felicite, să-mi spună că e mândru de mine”

Constantin Enceanu a vorbit despre familia lui și lucrurile care l-au rănit atât în copilărie, cât și în tinerețe. Artistul a dezvăluit că tot timpul a simțit că tatăl său face diferențe între el și sora lui.

L-a durut faptul că ei i-a plătit nunta și i-a cumpărat un apartament. Pentru a-i demonstra că poate să se descurce singur în viață, Constantin Enceanu a făcut eforturi mari.

„Făcea anumite gesturi care îmi lăsau impresia că ținea mai mult la sora mea decât la mine. Să știi că i-am reproșat. M-am simțit puțin dat la o parte. I-am zis că tot timpul a fost preș în fața surorii mele. Am vrut să-i demonstrez că pot și singur.

Când am terminat vila de la Craiova, l-am luat pe tata, l-am urcat în mașina și i-am zis, ‘Nimeni din neamul Enceanu nu a avut așa ceva’. Pe tata l-am auzit foarte rar să mă felicite, să-mi spună că e mândru de mine”, a explicat Constantin Enceanu.

Din cauza acestor aspecte, artistul și sora lui nu au o relație apropiată în prezent. Femeia locuiește în Italia și vine destul de rar acasă. Mai mult, Constantin Enceanu a declarat că aceasta nu a fost implicată în viața de familie.

„Mi-aș fi dorit să fie lângă mine. Este acum în Italia. Foarte rar ne-am văzut. În ultimii doi ani ne-am văzut o dată la casa părintească. Și dacă a venit în țară, nu a avut timp. Nici cu pomenile și înmormântările nu prea s-a implicat. Am vorbit lucruri destul de sensibile cu ea, dar am văzut că nu prea au mișcat-o.

Cu nepoții mei am o relație foarte bună. Eu i-am reproșat că a plecat și a lăsat copiii în țară. Eu nu am știut un an, copiii și soțul mi-au ascuns. Când am aflat, am făcut scandal cu ea”, a adăugat artistul.

 

ADVERTISEMENT