Life

Constantin Enceanu, amintiri despre cele mai grele momente. Artistul, dezvăluiri despre operația suferită

Constantin Enceanu, dezvăluiri despre cele mai grele momente. Cântărețul a vorbit despre operația pe care a suferit-o anul trecut.
31.03.2023 | 11:01
Constantin Enceanu amintiri despre cele mai grele momente Artistul dezvaluiri despre operatia suferita
Constantin Enceanu, amintiri despre cele mai grele momente. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut. În toamna anului trecut, cântărețul a suferit o operație la genunchi și a avut nevoie de o recuperare mai lungă.

Constantin Enceanu a vorbit despre cele mai grele momente. Ce a spus despre operația suferită anul trecut

În urmă cu câteva luni, interpretul de muzică populară a suferit o operație la nivelul genunchiului, în urma căreia a fost nevoit să meargă în cârje pentru a se recupera.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut printr-o perioadă grea, artistul i-a avut alături pe cei dragi, inclusiv pe nepoții săi, de care s-a bucurat în tot acest timp. Apropiații au fost lângă el atunci când a avut nevoie și l-au răsfățat în tot acest timp, astfel că i-a fost mai ușor să traverseze momentele grele.

“În momentul în care m-am operat la genunchi. Atunci când m-am operat și am venit acasă, ei m-am văzut cu cârje și au fost foarte impresionați. Ei s-au schimbat foarte mult când m-au văzut așa.

ADVERTISEMENT

Îmi aduceam tot ce voiam, m-am simțit răsfățat. În prezența lor uit de toate!”, a declarat Constantin Enceanu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

După intervenția suferită, pe care a tot amânat-o, Constantin Enceanu a fost nevoit să facă exerciții de recuperare. Din cauza operației, artistul a fost nevoit să lipsească de la spectacolul organizat în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian, decedat în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Mai bine de o lună, Constantin Enceanu a stat acasă și nu a mai avut alte evenimente. La un moment dat, interpretul a urcat pe scenă, susținut la scurt timp după ce a fost externat din spital.

Ce spune Constantin Enceanu despre tinerii din prezent

Constantin Enceanu a mai spus că generația nepoților săi este cu totul diferită de a lui. În timp ce cântărețul a fost obișnuit cu puțin, cei tineri își doresc confort și nu se mulțumesc cu puțin.

ADVERTISEMENT

“Generația asta este învățată altfel, noi ne-am obișnuit cu puțin. Ei sunt obișnuiți cu confort și în momentul în care vin și văd că nu e confortul ca acasă nu le prea convine. Noi ne gândim că ușor, ușor trebuie să predai ștafeta”, a mai spus interpretul de muzică populară.

ADVERTISEMENT