Life

Constantin Enceanu, în lacrimi pe scenă, după ce a ieșit din spital: ”Am făcut eforturi supraomeneşti”

Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi pe scena unui concert, pe care l-a susținut la scurt timp după ce a fost externat din spital. De ce a plâns artistul?
05.12.2022 | 18:10
Constantin Enceanu in lacrimi pe scena dupa ce a iesit din spital Am facut eforturi supraomenesti
De ce a plâns Constantin Enceanu în fața publicului, la un concert. Sursa foto: captură video TVR Craiova
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi, după ce a cântat zilele acestea la un concert de la Sala Palatului, în memoria bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian. Solistul este abia ieșit din spital.

Constantin Enceanu, în lacrimi pe scenă, la concertul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian: ”Am făcut eforturi supraomeneşti ”

Constantin Enceanu a făcut eforturi pentru a merge la eveniment. Operat la genunchi, a trebuit să se deplaseze în cârje la fața locului și spune că abia a stat pe scenă, în fața publicului, în picioare.

ADVERTISEMENT

La final, emoționat și ușurat că a cântat la concertul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian, îndrăgitul solist de folclor s-a descărcat plângând. Pe tot parcursul melodiilor cântate, cu greu și-a stăpânit lacrimile.

Constantin Enceanu a declarat în cadrul unui interviu că, deși s-a simțit rău, și-a dorit să își susțină numărul și să-i bucure pe oameni. Pentru a putea sta în picioare, el a făcut exerciții de recuperare, de după intervenție, pe care a tot amânat-o, dar durerile s-au intensificat.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care ajungi să cânţi o melodie pe care ai făcut-o din suflet pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi, este foarte greu să îţi stăpâneşti lacrimile. Mai ales că eu veneam după o perioadă de covalescenţă, ştiţi si voi că am avut o intervenţie la genunchi.

Îmi era teamă că nu o să pot să reuşesc să stau în picioare, să cânt pe scenă, măcar melodia asta, pentru că la Sala Palatului acesta a fost motivul pentru care nu am venit. Eram în spital, nu aveam cum (n.r.:să vin), eram la doar câteva zile după intervenţie.

ADVERTISEMENT

Ori pentru acest spectacol, în memoriam prietenului meu, m-am rugat la Dumnezeu şi am făcut eforturi, credeţi-mă, supraomeneşti! Noaptea, când mă trezeam, făceam exerciţiile de recuperare, ca să pot sta în picioare, măcar 10 minute la acest spectacol (…)”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars, potrivit Spynews

Concertul a avut loc la un an după ce Petrică Mîțu Stoian a decedat. Pe scenă au mai urcat și: Niculina Stoican, Mioara Velicu, Emilia Ghinescu, Valentin Safira și mulți alții.

ADVERTISEMENT

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian

Reamintim că Petrică Mîțu Stoian a murit pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Artistul avea 61 de ani și se afla în ultimele zile din viață internat în stare gravă la ATI.

Anterior internării, îndrăgitul cântăreț de folclor a mers la o clinică privată din județul Caraș-Severin pentru a face terapie hiperbară, ca tratament post-Covid, dar tot nu s-a simțit mai bine. Ajuns la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde ar și fi tușit cu sânge, solistului i s-a pus diagnosticul de ”edem pulmonar acut mixt / supradozaj dicumatinic / hemoptizie / status post-COVID-19”.

La scurt timp după ce a fost adus la Urgențe și internat la Terapie Intensivă, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Ancheta continuă în cazul decesului său.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
Ruby a făcut marea dezvăluire. Este sau nu, însărcinată?
Ruby a făcut marea dezvăluire. Este sau nu, însărcinată?
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!