Life

Constantin Enceanu a compus o melodie pentru Petrică Mîțu Stoian. Versuri emoționante. Video

Constantin Enceanu a fost devastat când a aflat că bunul său prieten, Petrică Mîțu- Stoian, a murit. Acum, cântărețul de muzică populară îi aduce un omagiu.
16.02.2022 | 14:43
Constantin Enceanu a compus o melodie pentru Petrica Mitu Stoian Versuri emotionante Video
Constantin Enceanu, proiect de suflet după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Va lansa o melodie nouă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Interpretul a compus o melodie în memoria lui Petrică Mîțu-Stoian, cu care nu a fost numai coleg de breaslă, ci și prieten foarte bun. Cei doi au avut o legătură frumoasă și nu s-au certat niciodată.

Solistul nu poate înțelege de ce artistul din județul Mehedinți a încetat din viață într-un mod fulgerător, dovadă versurile triste și emoționante pe care le-a scris pentru regretatul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a pus foarte mult suflet, dar și durere în piesa care îi este dedicată amicului său, care s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021.

Constantin Enceanu, proiect de suflet după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Va lansa o melodie nouă

În perioada ce vine Constantin Enceanu va lansa pe piața muzicală un nou proiect, o melodie în memoria bunului său prieten Petrică Mîțu-Stoian.

ADVERTISEMENT

Versurile piesei au fost deja scrise, în momentul de față solistul fiind prezent în studioul de înregistrare. Piesa conține și pasaje din melodiile interpretate de regretatul artist din Mehedinți.

Fanii au reacționat imediat ce au ascultat o parte din versuri, Petrică Mîțu-Stoian fiind un cântăreț de muzică populară foarte apreciat și ascultat de români.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu, dezvăluiri despre regretatul Petrică Mîțu-Stoian

Melodia în memoria interpretului de muzică populară decedat după un tratament post-Covid vine prin prisma relației pe care au avut-o cei doi soliști, de aici și dezvăluirile făcute de Constantin Enceanu.

„Ştiu că îi duceţi dorul. Niciunul dintre noi nu va reuşi să îl înlocuiască pe Petrică Mîţu Stoian, dar cred că Dumnezeu a avut nevoie mai multă de el acolo în ceruri. Probabil că îşi face un ansamblu, altfel nu îmi explic.

ADVERTISEMENT

Prea mulţi artişti de seamă au plecat în lumea cea fără dor. Vom încerca de fiecare dată să aducem un omagiu în amintirea lui. Atunci când am primit vestea oarecum am certat un pic divinitatea că a făcut un lucru nedrept. Îşi dorea să colinde lumea.

Voia să meargă la Mormântul Sfânt, chiar hotărâsem în iarna asta să mergem. Eu nu am fost niciodată, el a fost, şi îmi spunea că vii cu sufletul mai curat, cu energie pozitivă. 

Petrică era foarte generos. Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari. Lumea nu ştia că atunci când aveam o petrecere în familie el era sarea şi piperul, era extrem de glumeţ.

Era o atmosferă extraordinar de plăcută în preajma lui, el dădea tonul. Din orice făcea o glumă, lucru care nu e la îndemâna oricui”, mărturisea în urmă cu ceva vreme Constantin Enceanu pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT