Life

Constantin Enceanu, mesaj tulburător despre regretatul Petrică Mîțu Stoian: ”Ai lăsat jale și durere grea”

Constantin Enceanu, anunț emoționant despre Petrică Mîțu-Stoian. Ce a dezvăluit artistul de muzică populară la un concert.
01.12.2022 | 09:26
Constantin Enceanu mesaj tulburator despre regretatul Petrica Mitu Stoian Ai lasat jale si durere grea
Constantin Enceanu, anunț emoționant despre Petrică Mîțu-Stoian. Ce a dezvăluit artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul în vârstă de 58 de ani a avut un mesaj tulburător despre regretatul interpret care a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, după un tratament post Covid. Solistul din Mehedinți a lăsat jale și durere în urma sa.

Constantin Enceanu, anunț emoționant despre Petrică Mîțu-Stoian. Ce a dezvăluit artistul

Constantin Enceanu nu a putut să ia parte la spectacolul dedicat în memoria regretatului Petrică Mîțu-Stoian. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală, dar nu a uitat să transmită un mesaj emoționant despre bunul său prieten.

ADVERTISEMENT

„Petre, ce să spun despre tine? Că ai fost cel mai bun prieten al meu? Ce să spun despre tine, că mă gândesc la tine mereu? Ce să spun despre tine, Petre? Că împreună am cântat oamenilor cântece de dragoste și dor…

Ce să spun despre tine? Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Ce să spun despre tine, Petre? Că mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor… și mai am multe de spus!

ADVERTISEMENT

Dar ți le voi spune când ne vom întâlni acolo, sus!”, este mesajul video pe care Constantin Enceanu l-a transmis în timpul evenimentului de la Sala Palatului, scrie starpopular.ro.

Cântărețul de muzică populară a primit ropote de aplauze din partea celor 3.000 de spectatori care au luat parte la concertul dedicat în memoria regretatului artist care a încetat din viață în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

În plus, Constantin Enceanu a mai declarat că a primit de pomană de la impresarul bunului său prieten, Petrică Mîțu-Stoian, un material din care vrea să-și confecționeze o ie.

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu-Stoian, prietenie specială

Constantin Enceanu și regretatul Petrică Mîțu-Stoian au fost legați de o prietenie specială. Cei doi artiști de muzică populară vorbeau foarte des la telefon și discutau despre diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Chiar și azi, la un an de la moartea solistului din Mehedinți, numărul nu a fost șters din agendă. Vedeta în vârstă de 58 de ani nu l-a uitat pe colegul de breaslă, alături de care are foarte multe amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT