Life
notix pixel id

Constantin Enceanu nu-și revine din șoc după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. “O aripă mi s-a frânt”

Constantin Enceanu este dărâmat după moartea prietenului său. Cunoscutul interpret de muzică populară a mers la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian și a făcut declarații emoționante.
09.11.2021 | 18:23
Constantin Enceanu nu-și revine din șoc după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.
Constantin Enceanu, declarații emotionante despre Petrică Mîțu Stoian. Sursă: facebook, captura Cancan
ADVERTISEMENT

Sute de oameni au mers să-și ia rămas bun de la Petrică Mîțu Stoian. Trupul neînsuflețit al regretatul interpret de muzică populară a fost depus în foaierul Teatrului Național din Craiova.

Printre cei prezenți s-a numărat și bunul său prieten, Constantin Enceanu.

Acesta spune că nu își poate reveni din șoc și încă nu crede că Petrică Mîțu Stoian a murit.

Constantin Enceanu nu-și revine din șoc după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. “O aripă mi s-a frânt”

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021, lăsând un gol imens în sufletele rudelor, prietenilor și fanilor. Trupul regretatului interpret de muzică populară a fost depus în foaierul Teatrului Național din Craiova și sute de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu.

ADVERTISEMENT

De asemenea au fost prezenți și foarte mulți dintre colegii săi de scenă.

Constantin Enceanu este devastat de durere. Acesta a plâns neîncetat lângă trupul prietenului său și a făcut mai multe declarații emoționante. Enceanu spune că mereu l-a considerat pe Petrică Mîțu Stoian un membru al familiei sale și că nimeni nu știe ce este în sufletul său.

“O aripă mi s-a frânt. Pe lângă faptul că era un bun prieten de-al meu, îmi era ca un frate. Asta nu o spun doar de dragul de a o spune, o spun relațiile noastre de prietenie ce erau.

ADVERTISEMENT

Lucrurile pe care noi le-am făcut împreună, atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere familial, am putut să fim ca o familie”, a declarat Constantin Enceanu pentru Antena Stars. 

Recital în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Ansamblul Maria Tănase din Craiova a susținut un recital în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, iar toți cei prezenți au aplaudat minut în șir cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim ca Petrică să plece cu fruntea sus, de aici, dintre noi, să fie mândru pentru tot ceea ce am făcut pentru el și de acolo din ceruri o dată să ne mulțumească.

Cei care vor să își ia ultimul rămas bun o pot face până mâine, la ora 12, când vom pleca spre biserică și apoi la cimitir”, a mai spus  Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri