Life

Constantin Enceanu, operație de urgență. Ce a pățit interpretul de muzică populară

Constantin Enceanu se pregătește de operație. Cunoscutul interpret de muzică populară ajunge la bisturiu la începutul lunii noiembrie
23.10.2022 | 18:40
Constantin Enceanu operatie de urgenta Ce a patit interpretul de muzica populara
Constantin Enceanu, operație de urgență, în primele zile ale lunii noiembrie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

De ce i-a fost frică lui Constantin Enceanu nu a scăpat. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară se pregătește să intre pe mâna medicilor. Mai bine de un an de zile a tot amânat o operație acesta. În cele din urmă, durerile au fost prea mari și interpretul a acceptat ideea.

Constantin Enceanu, pe mâna medicilor

Între timp, Enceanu a acceptat chiar și să ofere mai multe informații despre ceea ce urmează să i se întâmple. Din nefericire, artistul a transmis că a devenit în acest fel marele absent al spectacolului de la Sala Palatului, in memoriam Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a explicat că nu va putea merge la concert pentru că se va opera la genunchi. „Eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva.

Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul…”, a declarat Constantin Enceanu pentru Viva!

Intervenția este cea care îi blochează apariția în spectacolul care va avea loc în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian. Mai mult decât atât, Enceanu a luat deja legătura cu organizatorii.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a zis că, deși își dorește foarte mult, pur și simplu nu are cum să ajungă la eveniment. Din acest motiv nici nu mai este indicat să-l pună pe afiș.

„I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună (…) Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum”, a mai zis Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că cei doi artiști au fost buni prieteni. În plus, Constantin Enceanu a scos o melodie în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a filmat videoclipul chiar pe pe plaiurile natale ale regretatului artist.

Mai trebuie spus că spectacolul va avea loc pe data de 18 noiembrie, la Sala Palatului din București. Vor participa mai mulți interpreți de muzică populară, nume grele ale muzicii. Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Ilie Caraș, Valentin Sanfira, Maria Loga, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu, Vasilica Tătaru, Marcela Fota, Mariana Roșu și Monica Angels au confirmat apariția.

ADVERTISEMENT