Life

Constantin Enceanu, pasionat de caii putere! Ce mașini conduce cântărețul de muzică folclorică

20.08.2020 | 23:24
Constantin Enceanu pasionat de caii putere Ce masini conduce cantaretul de muzica folclorica
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu nu este doar un cântăreț desăvârșit, ci și un șofer foarte atent. Nu de alta, dar cântărețul de muzică folclorică din Oltenia are două mașini în garaj de care are grijă ca de ochii din cap.

Constantin Enceanu are un BMW și un Mercedes

Potrivit datelor cunoscute publicului anul trecut, Enceanu ar avea un Mercedes și un BMW și cel mai probabil nu și-a schimbat încă autovehiculele de atunci.

ADVERTISEMENT

Artistul conduce un BMW X5 (al cărui preț poate varia între 7.000 și 40.000 de euro, în funcție de anul de fabricație și dotări) și un Mercedes E-Class 2017, care se ridică undeva la 60.000 de euro, potrivit pieței auto din 2019.

Cântărețul și-a făcut carnetul de conducere din nevoie, dar după ce a văzut că nu e greu la volan, a început să îi placă.

ADVERTISEMENT

Imediat după Revoluția din 1989, Enceanu era foarte solicitat pe la evenimente și nu își permitea tot timpul să plătească un șofer, mai ales că pe vremea aceea a dat numai peste unii care cereau sume prea mari pentru buzunarul său.

Sătul să arunce banii șoferilor, a dat la condus și a luat carnetul din prima. Enceanu este șofer din anul 1996, iar în legătură cu primele sale experiențe la volan, există și o anecdotă pe care cântărețul o povestește de fiecare dată când are ocazia.

ADVERTISEMENT

Artistul, față în față cu porcul imediat după ce a luat carnetul

„Un porc mistreț a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar și, pac, a vrut să facă o tamponare cu Enceanu. În rest, doar incidente minore”, a povestit artistul despre întâmplarea din 1996.

„Când sunt în criză de timp mai apăs accelerația. Aș fi un nesimțit să spun că merg doar legal. Am plătit câteva amenzi pentru viteză”, a mai spus Enceanu, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Artistul își permite acum să aibă grijă de cele două mașini, căci face bani frumoși din cântări, în jur de 2.000 de euro pentru o singură oră, indiferent de evenimentul unde este chemat.

În perioada stării de urgență, la fel ca toți artiștii, a avut și el de suferit, însă ofertele au început din nou să curgă pentru el după ce s-a revenit cât de cât la viața pe care o aveam cu toții înainte.

constantin enceanu
Constantin Enceanu, lângă una din mașinile sale. Foto: autotestmagazin.ro
ADVERTISEMENT