Life

Constantin Enceanu, prima reacție după acuzațiile pe care mama copilului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian i le-a adus. „Frățiorul meu cel bun”

Constantin Enceanu a avut o primă reacție după ce mama lui Alin Gabriel, „băiatul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian, l-a acuzat că i-a pătat imaginea regretatului artist.
19.01.2022 | 16:09
Constantin Enceanu prima reactie dupa acuzatiile pe care mama copilului de suflet al lui Petrica Mitu Stoian i lea adus Fratiorul meu cel bun
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la acuzațiile pe care mama lui Alin Gabriel, „băiatul de suflet” a lui Petrică Mîțu Stoian, i le-a adus. Cu toate acestea, interpretul de muzică populară a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook.

În urmă cu câteva zile, femeia l-a acuzat pe renumitul interpret că i-a pătat imaginea bunului său prieten, după ce Constantin Enceanu a declarat că i-au plăcut prea mult femeile, pentru a avea o relație cu Petrică Mîțu Stoian, lucru care s-a speculat despre cei doi.

ADVERTISEMENT

Care a fost prima reacție a lui Constantin Enceanu?

Cântărețul, originar din Oltenia, nu poate trece peste pierderea bunului său prieten. Constantin Enceanu a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care cânta alături de Petrică Mîțu Stoian. În dreptul postării, artistul a adăugat o descriere emoționantă.

„Frățiorul meu cel bun”, a scris Constantin Enceanu pe Facebook.

Ce spune Constantin Enceanu despre relația lui cu Petrică Mîțu Stoian?

În decursul anilor, despre Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au apărut de mai multe ori zvonuri conform cărora pe cei doi artiști îi leagă mai mult decât o prietenie foarte strânsă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Constantin Enceanu a dezmințit aceste discuții pentru FANATIK și a negat cu vehemență acuzațiile care i s-au adus lui și bunului său prieten. 

„E greu să spun cum e fără el ( n.r De Sărbătorile de Iarnă). L-am iubit ca frate, ca prieten. Să știi, nu mă dau înapoi să vorbesc că ne-au ieșit vorbe, dar noi eram ca frații.

ADVERTISEMENT

Tată, încă o dată o spun: Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați. Iar cu asta am spus tot”, a spus Constantin Enceanu.

Ce a deranjat-o pe mama „băiatului de suflet” a lui Petrică Mîțu Stoian?

Mama lui Alin Gabriel, „băiatul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian, a condamnat declarațiile lui Constantin Enceanu. Petruța este de părere că în cazul în care artistul i-ar fi fost cu adevărat prieten regretatului interpret, nu i-ar fi pătat memoria cu astfel de cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să întinez memoria Maestrului așa cum a făcut-o ‘bunul lui prieten’ spunând că citez: ‘mi-au plăcut mult prea mult femeile ca să trec la bărbați,’ lăsând loc de interpretări.

Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații punându-l pe Maestru într-o situație urâtă.”, a declarat mama lui Alin Gabriel.

ADVERTISEMENT