Life

Constantin Enceanu, reacție surprinzătoare după conflictul cu Gheorghe Turda: „Eu mă înțeleg foarte bine”

Constantin Enceanu a reacționat în exclusivitate pentru Fanatik după ce Gheorghe Turda l-a acuzat că a avut un comportament nefiresc la adresa lui.
16.08.2021 | 16:38
Constantin Enceanu reactie surprinzatoare dupa conflictul cu Gheorghe Turda Eu ma inteleg foarte bine
Constantin Enceanu, reacție după scandalul cu Gheorghe Turda
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a fost contactat de Fanatik pentru a afla versiunea lui despre scandalul în care ar fi fost implicat cu Gheorghe Turda.

Cei doi interpreți ar fi avut o disensiune care s-a lăsat cu scandal în cadrul unui eveniment la care amândoi au fost prezenți.

ADVERTISEMENT

Turda a spus că a cântat o doină și ar fi fost întrerupt de Enceanu, acesta țipând la el. Pentru a-l potoli, Gheorghe Turda ar fi fost nevoit la un moment dat să arunce cu apă pe el.

Constantin Enceanu nu-și amintește de conflictul avut la o petrecere cu Gheorghe Turda

Dorind să aflăm partea domnului Enceanu de adevăr, ne-am lovit de un zid.

„M-am certat cu domnul Turda? Nu comentez! Dacă acelea sunt declarațiile lui, luați-le ca atare. Eu mă înțeleg foarte bine cu colegii mei și m-am înțeles întotdeauna foarte bine. Vă mulțumesc”, este reacția scurtă și surprinzătoare a interpretului de muzică folclorică pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost destul de mirat în clipa în care a fost întrebat de acest conflict și dacă acum are o relație bună cu Gheorghe Turda. Nevrând să alimenteze acest scandal ne-a spus că are o relație bună cu colegii săi din lumea folclorică, după cum se poate vedea în rândurile de mai sus.

Turda s-a plâns de comportamentul artistului

Gheorghe Turda declarase astăzi la  Antena Stars că răfuiala dintre cei doi a pornit în cadrul unui eveniment la care el ar fi fost acuzat de tot felul de lucruri, considerate bazaconii.

ADVERTISEMENT

Turda a ținut să justifice experiența lui profesională. Folcloristul a spus că nu acceptă lecții de la interpreții de muzică folclorică precum Enceanu. Mai mult, artistul a spus despre Enceanu că ar fi un hashtagist al muzicii populare românești.

În declarațiile făcute la postul de televiziune amintit mai sus, Turda a explicat cum s-a desfășurat acest mic război. Acesta a spus că a fost întrerupt în timpul unei melodii și că toată lumea prezentă la acel eveniment a fost stupefiată de comportamentul lui Enceanu.

ADVERTISEMENT

A spus că Enceanu s-a ridicat de la masă și a început să urle la el. Nu a dorit din cauza rușinii să reproducă vorbele pe care acesta i le-a adresat de față cu toată lumea.

Turda a mărturisit că s-a simțit complet derutat, însă a continuat să cânte după ce spiritele s-au potolit.

 

ADVERTISEMENT