Life

Constantin Enceanu suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: “Nu am mai fost la cimitir”

Constantin Enceanu recunoaște că suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, cel care i-a fost prieten și coleg de scenă. Regretatul artist a murit în urmă cu opt luni.
13.07.2022 | 09:04
Constantin Enceanu sufera si acum dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Nu am mai fost la cimitir
Constantin Enceanu este și acum devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu încă nu și-a revenit după moartea bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață în urmă cu opt luni. Cântărețului îi este foarte greu să treacă peste această pierdere uriașă.

Constantin Enceanu suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Cei doi artiști au fost buni prieteni timp de 18 ani, dar și colegi de scenă. Constantin Enceanu nu-și revine după decesul lui Petrică Mîțu Stoian și nu a mai fost recent la cimitir deoarece îi este foarte greu să-l vadă acolo.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021. Constantin Enceanu recunoaște că a fost la cimitir doar de trei ori de atunci.

Mai mult, cântărețul încă a păstrat mesajele și numărul de telefon al regretatului său prieten și coleg.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat.

Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo… Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus.”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu are momente în care citește ultimele mesaje schimbate cu Petrică Mîțu Stoian și chiar îl sună uneori, chiar dacă știe că nimeni nu-i va răspunde.

Ce a făcut Constantin Enceanu în ziua în care bunul său prieten și-ar fi sărbătorit onomastica

Constnatin Enceanu l-a sunat pe regretatul său prieten și coleg de scenă inclusiv în ziua în care și-ar fi sărbătorit onomastica, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

“Am vrut să-ți spun la prima oră a zilei un sincer ‘La mulți ani, prieten drag’, dar la telefonul tău nu mi-a răspuns nimeni.

Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de tine, cum știe mai bine.”, a mărturisit interpretul de muzică populară pe pagina de Facebook.

De asemenea, Constantin Enceanu și-a amintit de cum a fost ziua de 29 iunie cu un an în urmă. La momentul respectiv, Petrică Mîțu Stoian a invitat 80 de persoane la casa din Craiova.

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu au avut o prietenie frumoasă, de aproape două decenii. Acesta din urmă a fost șocat atunci când bunul său prieten a decedat. Solistul chiar a recunoscut că a dat vina pe Dumnezeu pentru moartea sa. Ulterior a realizat că nu e bine să gândească așa.

În februarie, Constantin Enceanu a compus o melodie dedicată regretatului artist din Mehedinți. Piesa se numește “Petru al nostru nu mai cântă” și a reușit să adune sute de mii de vizualizări.

Artistul îi aduce un omagiu lui Mîțu Stoian ori de câte ori are ocazia. Enceanu cântă și acum melodiile pe care le interpreta alături de prietenul său.

ADVERTISEMENT