Life

Cum i-a apărut în vis Petrică Mâțu Stoian lui Constantin Enceanu? „Este imaginea care am vrut să-mi rămână în memorie” / Video

Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre visul în care i-a apărut Petrică Mâțu Stoian. Îndrăgitul interpret s-a stins din viață în urmă cu 18 zile.
24.11.2021 | 19:44
Cum ia aparut in vis Petrica Matu Stoian lui Constantin Enceanu Este imaginea care am vrut sami ramana in memorie  Video
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a făcut declarații tulburătoare, la 18 zile de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul a mărturisit că și-a visat bunul prieten într-un mod înfricoșător. După coșmarul care l-a trezit brusc, în mijlocul nopții, Constantin Enceanu nu a mai reușit să adoarmă.

Constantin Enceanu, detalii tulburătoare din timpul înmormântării

Invitat miercuri, în emisiunea „La Măruță”, Constantin Enceanu a oferit detalii incredibile despre emoțiile pe care le-a trăit în timpul înmormântării celui mai bun prieten al său.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a dorit ca ultima amintire care îi rămâne, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian, să fie cea a chipului regretatului cântăreț, înainte de a fi acoperit de capacul sicriului.

„Imaginea, pe care eu am spus că vreau să-mi rămână în memorie, a fost înainte de a-i pune pânza preotul. Eram la capul lui și am vrut pentru ultima dată să-l privesc și să-l strâng în brațe.

ADVERTISEMENT

Am pus mâna pe umerii lui, m-a trecut un fior. De ce? Nu știu de ce. Erau și Mariana și Steliana și am spus ‘Da, Părinte, puteți să o faceți’”, a declarat artistul.

Ce vis sinistru a avut Constantin Enceanu după moartea lui Petrică Mâțu Stoian?

Constantin Enceanu  a povestit coșmarul pe care l-a avut după moartea interpretului de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Artistul a mărturisit că nu se aștepta ca prietenul său să îi apară atât de curând în vis.

ADVERTISEMENT

„Azi noapte, aceiași imagine mi-a apărut în minte. Și eram cu cineva, cineva cunoscut, pentru că ne străduiam să-l luăm de acolo să fugim cu el, să plecăm, să-l ascundem undeva.

Nu știu cine era, dar era cineva în care aveam încredere. I-am zis ‘Hai, ajută-mă, să-l luăm de aicea, să-l ducem.’ Era 2:30 și m-am trezit foarte speriat.”, a povestit, tulburat, Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

Interpretul a mărturisit că și-ar dori mult ca un specialist care știe să interpreteze vise să-i poată spune ce a vrut să îi transmită, de dincolo de moarte, prietenul lui.

Și-ar dori să-l poată readuce la viață pe regretatul artist

Constantin Enceanu se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi trezit atât de tulburat în mijlocul visului. Poate dacă ar fi reușit să-l scoată din biserică, Petrică Mâțu Stoian ar fi revenit la viață.

 „Poate că dacă reușeam să-l furăm de acolo….Era, poate, bine…Nu știu.”, a spus interpretul.

Cel mai greu i-a fost să urce pe scenă, fără partenerul care i-a fost alături timp de mulți ani. Cântărețul a mărturisit ca a reușit cu greu să ducă spectacolul la bun sfârșit. În timpul evenimentului, a simțit nevoia să țină un moment de reculegere. Constantin Enceanu este convins că, de undeva din colțul sălii, Petrică Mâțu Stoian l-a privit și i-a dat putere.

 

 

ADVERTISEMENT