Constantin Gâlcă lider în Danemarca. Vejle, meci nebun cu o rivală

Eduard Dimiean   
în Sporturi
26/10/2020, 22:48
Constantin Gâlcă lider în Danemarca. Vejle, meci nebun cu o rivală
Constantin Gâlcă lider în Danemarca. Vejle BK a urcat pe primul loc (hepta)

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă, Vejle BK a urcat pe primul loc în Danemarca după victoria de luni seara.

Vejle BK s-a impus pe terenul celor de la Aalborg cu 3-1, după ce gazdele au condus cu 1-0.

Golurile partidei au fost marcate de Borsting 12′ pentru Aalborg respectiv Sousa 30′, 87′ și Ezzathollani 90′ pentru Vejle BK.

Constantin Gâlcă lider în campionatul danez

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a urcat pe primul loc în Danemarca fiind la egalitate de puncte (13) cu SonderjyskE și Midtjylland însă având un golaveraj mai bun +5.

Omul meciului a fost Allan Sousa, mijlocașul dreapta al celor de la Vejle BK reușind 2 goluri primind la finalul partidei nota 9.

Gâlcă a fost numit antrenor al echipei daneze în martie 2019, din acel moment în cele 52 de partide sub comanda tehnicianului român, echipa a reușit o medie de 1.9 puncte pe meci.

Gâlcă a fost pe lista lui Malmo

Antrenorul lui Vejle, a fost inclus pe lista posibililor tehinicieni ai suedezilor de la Malmo la finalul anului trecut.

Jurnaliștii suedezi l-au inclus pe Gâlcă pe o listă pe care se mai regăseau alte 11 nume Malmo fiind într-un moment dificil la acea vreme după despărțirea de Uwe Rosler.

Pe listă se aflau nume importante precum legenda fotbalului danez Michael Laudrup  sau Age Hareide selecționerul de atunci al Danemarcei.

Închide ×