Fotbal intern

Constantin Grecu a semnat cu FCU. A jucat şi la Dinamo!

06.07.2018 | 14:57
Constantin Grecu a semnat cu FCU A jucat si la Dinamo
Constantin Grecu a semnat cu FCU. Noul fundaş stânga în tricoul oltenilor.

Constantin Grecu a semnat cu FCU. Adrian Mititelu continuă campania de achiziţii pentru sezonul din Liga 3 şi a transferat încă un fotbalist care are ştate vechi în Liga 1 după ce a jucat destule meciuri în primul eşalon pentru Pandurii şi Dinamo.

Adrian Mititelu este conştient că lupta pentru promovare în Liga 2 va fi una foarte dură, iar din acest motiv finanţatorul alb-abaştrilor şi-a propus să facă o campanie de achiziţii pe măsură. Astfel, oltenii au transferat până în acest moment trei fotbalişti cu ştate vechi în primul eşalon. Ciucă, Surugiu, Lupu, iar Cosmin Calu a făcut şi el parte din lotul Concordiei Chiajna. Însă patronul lui FCU a mai făcut în cursul zilei de vineri încă o achiziţie.FANATIK.RO a aflat că alb-albaştrii au obţinut semnătura fundaşului stânga, Constantin Grecu.

Constantin Grecu a semnat cu FCU. A jucat şi la Dinamo!

Noul fotbalist al oltenilor a jucat în Liga 1 pentru Pandurii şi Dinamo,

iar de vineri este fotbalistul lui FC U Craiova pentru o perioadă de doi ani. FANATIK.RO a aflat că Grecu a fost la un pas să semneze chiar şi cu FCSB în momentul în care Gigi Becali l-a transferat la echipa sa pe Marian Plească. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu a ajuns la un acord de prelungire a contractelor cu Dănănae, dar şi cu Mihai Dina, iar în câteva zile acesta  va rezolvă şi problema cu stadionul pe care jucătorii săi vor disputa meciurile din Liga 3. În acest moment alb-albaştrii doresc să joace pe stadionul Ion Oblemenco, dar Primăria din Bănie i-a refuzat cererea respectivă  formaţiei care în sezonul următor o să evolueze în Liga 3. În plus nici pe arena din baza Aripile, FC U Craiova 1948 nu poate să joace. “Din păcate în Craiova nu avem unde să jucăm! Baza Aripile nu poate fi omologată de FRF şi nici nu se doreşte a fi omologată de către cei de la Judeţ“, a spus în zilele trecute patronul formaţiei din Bănie, Adrian Mititelu.

35 de meciuri a jucat Grecu pentru Pandurii în Liga 1

25 de meciuri a jucat Grecu pentru Dinamo în Liga 1