Life

Constantin Măgureanu, dezvăluiri despre regretata sa mamă: ”Încep să plâng”

Constantin Măgureanu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, pierderea celei mai dragi ființe. Cântărețul de muzică populară simte enorm lipsa mamei.
09.12.2021 | 18:59
Constantin Magureanu dezvaluiri despre regretata sa mama Incep sa plang
Constantin Măgureanu, în lacrimi. Cântărețul de muzică populară simte lipsa mamei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Interpretul este foarte sensibil perioada aceasta, asta pentru că sunt foarte multe lucruri care îi amintesc de cea care l-a adus pe lume și care din păcate, a încetat din viață.

Solistul de muzică populară și-a pierdut mama în urmă cu jumătate de an, dar simte și acum un gol imens în suflet, mai ales că urmează sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Constantin Măgureanu are amintiri foarte frumoase din copilărie, moartea femeii care l-a născut fiind un subiect sensibil pentru vedetă.

Constantin Măgureanu, în lacrimi. Cântărețul de muzică populară simte lipsa mamei

Constantin Măgureanu nu poate discuta foarte mult legat de mama sa, dar își amintește cu bucurie momentele frumoase din copilăria petrecută la Corabia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, dulciurile pregătite de regretata sa mamă fiind unele pe care nu le va uita prea curând. Artistul este legat de acea perioadă foarte mult.

„Sunt atât de sensibil și încep să plâng. Peste două zile împlinește sase luni de când a murit.

ADVERTISEMENT

Toți ne gândim la copilărie. Înainte de Crăciun tăiam porcul, mergeam cu steaua cu plugușorul prin sat. 

Copiii mei au noroc că au ocazia să vadă și viața de la țară, asa am avut-o și eu la bunicii mei și acasă la mine, la Corabia.

ADVERTISEMENT

Și multe alte amintiri frumoase. Când eram mic mama mă răsfăța cu prăjituri. Făcea cozonac, era acel moment în care te rugai la Dumnezeu să îți dea sănătate.

Noi am fost foarte legați de părinții noștri, eu și fratele meu. Îmi aduc aminte cu foarte mare plăcere”, a declarat Constantin Măgureanu, notează spynews.ro.

Vedeta a mai adăugat că sărbătorile de iarnă vor fi făcute acasă, în sânul familiei, în timp ce Revelionul s-ar putea să-l găsească pe scenă. În momentul de față cântărețul are două oferte pe care le analizează pentru a vedea care este cea mai bună pentru el.

ADVERTISEMENT