Sport

Constantin Nica a refuzat să-și rezilieze contractul cu Dinamo! Cine i-a mai urmat exemplul. Exclusiv

Mircea Rednic încearcă să facă curățenie în lotul lui Dinamo pentru a aduce jucătorii pe care îi consideră potriviți. Constantin Nica nu acceptă rezilierea contractului.
19.10.2021 | 11:34
Constantin Nica a refuzat sasi rezilieze contractul cu Dinamo Cine ia mai urmat exemplul Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Constantin Nica, acesta fiind primul jucător adus de Dinamo după ridicarea interdicției.

Fotbalistul de 28 de ani nu a bifat nici un minut în actualul campionat, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Mircea Rednic ar vrea să scape de Nica. Însă, clubul se confruntă cu o situație inedită. Nu-i poate rezilia unilateral contractul.

ADVERTISEMENT

De ce nu pot fi dați afară Constantin Nica și un membru a staff-ului

Mircea Rednic a anunțat încă din primele zile ale noului său mandat la Dinamo că echipa are nevoie urgentă de un atacant și de un funda dreapta.

În lotul echipei sunt mai mulți jucători care pot evolua în flancul drept al apărării, unul dintre aceștia fiind Constantin Nica. Fotbalistul nu mai este dorit de Rednic, iar oficialii clubului au încercat să-i propună rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost convocat la o discuție du administratorul judiciar, respectiv administratorul special al clubului, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan.

Aceștia au încercat să găsească împreună cu fotbalistul o cale amiabilă pentru ruperea colaborării, însă s-au lovit de refuzul apărătorului lateral.

ADVERTISEMENT

În aceeași situație este și preparatorul fizic Cristian Sandu, pe care Mircea Rednic nu-l mai dorește în staff-ul lui după ce l-a adus pe aceeași poziție pe Andrei Antoce.

Pentru că au trecut cele 90 de zile în care, conform legii insolvenței, reprezentanții clubului puteau rezilia unilateral contractele angajaților clubului, Nica și Sandu nu pot fi dați afară și au anunțat că se vor prezenta la programul echipei, stabilit de antrenorul Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Constantin Nica este la al treilea contract cu Dinamo

În vârstă de 28 de ani Constantin Nica este un produs al clubului Dinamo. A fost promovat la prima echipă la începutul sezonului 2010/2011.

A fost sub contract cu trupa din Ștefan cel Mare până în 2013 când a fost transferat de Atalanta Bergamo. Nu sa impus la gruparea bergameză, fiind permanent împrumutat pe perioada celor cinci ani de contract.

Între 2017-2018 s-a întors la Dinamo, sub formă de împrumut, da nu a reușit să se impună bifând doar trei meciuri pentru echipa la care s-a format.

În 2018 a rămas liber de contract și a semnat cu Dunărea Călărași, iar ulterior cu FC Voluntari. În sezonul 2019/2020 a jucat în Serbia, la Vojvodina, iar în această toamnă a fost primul jucător achiziționat de Dinamo după ridicarea interdicției de a efectua transferuri.

ADVERTISEMENT