Sport

Constantin Nica a plecat de la Dinamo! Iuliu Mureşan: “Este adevărat! A fost o despărţire amiabilă”. Un atacant adus de Rednic, acord de reziliere. Exclusiv

Constantin Nica a plecat de la Dinamo. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi va deveni jucător liber. Marko Nunic a ajuns şi el la un acord şi se va despărţi de Dinamo.
28.01.2022 | 18:13
Constantin Nica a plecat de la Dinamo Iuliu Muresan Este adevarat A fost o despartire amiabila Un atacant adus de Rednic acord de reziliere Exclusiv
Constantin Nica, în singurul meci jucat în acest sezon: Dinamo - FC Argeș 1-2. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Constantin Nica a fost primul transfer al lui Dinamo de la ridicarea interdicţiei de transferuri. Însă, ghinioanele l-au urmărit şi de această dată şi fotbalistul “câinilor” nu a prins decât un meci din septembrie, evoluând 66 de minute în confruntarea pierdută în Cupă cu FC Argeş, scor 1-2.

Constantin Nica şi-a reziliat contractul cu Dinamo

FANATIK a aflat că Dinamo şi Constantin Nica au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, iar fotbalistul este liber să semneze cu cine vrea. Informaţia a fost confirmată de Iuliu Mureşan, administratorul special:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat. În această seară am reziliat contractul cu Nica. A fost o despărţire amiabilă. Mi-a spus că ar avea ceva din străinătate, însă nu am intrat în detalii”, a spus Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

Constantin Nica nu a prins nici măcar un meci în lotul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare în prima parte a campionatului. În aceste condiţii, era greu de crezut că fundaşul de bandă va fi păstrat în lot de Stoican.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară!

Mircea Rednic a declarat după meciul de Cupă cu FC Argeş că fundaşul de bandă nu mai intră în planurile sale: “E vorba și de comunicare, sunt jucători cu experiență. Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace.

Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica) … nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem…”, a spus atunci Rednic.

ADVERTISEMENT

Nu a intrat nici în planurile lui Stoican!

Nici după plecarea lui Rednic şi aducerea lui Flavius Stoican norocul nu i-a surâs lui Constantin Nica. Fundaşul de bandă nu a intrat în vederile noului antrenor de la Dinamo, care l-a folosit doar în amicalul cu Mioveni, primul al anului.

Constantin Nica le-a solicitat şefilor să se antreneze cu echipa până începe perioada de mercato din iarnă, pentru a putea prinde mai uşor un transfer. Asta s-a şi întâmplat, contractul fiind reziliat în plină perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

În 2013 a prins transferul carierei! Luat cu 1,6 milioane de euro de Atalanta Bergamo

Fundaşul de bandă s-a transferat în 2013 la Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro. De atunci, Constantin Nica a suferit mai multe accidentări grave care l-au obligat să rămână perioade lungi pe bară. Din 2013 a evoluat doar în 59 de meciuri oficiale.

Constantin Nica a fost crescut la Dinamo. A fost promovat la prima echipă în 2012 şi a impresionat în sezonul de debut. Un an mai târziu a fost transferat în Serie A de Atalanta Bergamo, însă nu a rezistat la echipa italiană.

A mai fost legitimat de Dinamo în anul 2017 timp de un sezon, împrumut de la Atalanta, iar anul trecut s-a întors la “câini” în speranţa că îşi va relansa cariera. însă, Nica este într-unul dintre cele mai dificile momente ale carierei.

Nunic, acord de reziliere cu Dinamo! Nikos Kainourgios încă negociază plecarea

După ce au efectuat 10 transferuri, cei de la Dinamo încearcă să rezolve plecările jucătorilor care nu mai sunt doriţi la echipă. Marko Nunic şi Nikos Kainourgios sunt şi ei pe lista neagră a “câinilor”.

Din informaţiile FANATIK, Dinamo a ajuns la un acord de reziliere cu Marko Nunic, însă nu acelaşi lucru se întâmplă cu Kainourgios: “Cu Nunic lucrurile sunt în regulă, însă impresarul lui Nikos ne-a transmis la ultimele discuţii că încearcă să îşi găsească echipă şi dacă o va face, reziliază contractul”, a spus Iuliu Mureşan.

  • 4000 de euro lunar a fost salariul lui Nica la Dinamo
  • 28 de ani are fundaşul de bandă

 

ADVERTISEMENT