Fotbal intern

Constantin Nica se întoarce în Liga 1 după un an! Cu cine a semnat

04.01.2019 | 18:22
Constantin Nica se intoarce in Liga 1 dupa un an Cu cine a semnat

Constantin Nica, fostul fundaș al celor de la Dinamo București și Atalanta Bergamo, se întoarce în Liga 1 Betano. FANATIK a aflat că Nica a semnat o înțelegere cu nou-promovata Dunărea Călărași, formație care după un start foarte bun de campionat a intrat într-o eclipsă de formă și se află doar pe locul 12 în prima divizie.

Transferul lui Constantin Nica la Dunărea Călărași a fost intermediat de către impresarul Anamaria Prodan. Nica a semnat cu formația antrenată de Dan Alexa pe o perioadă de șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Fostul jucător al lui Dinamo a semnat cu dunărenii din postura de jucător liber de contract și va avea un salariu de 5.000 de euro pe lună.

Constantin Nica, primul transfer la Dunărea Călărași

Nica este un produs al lui Dinamo București, pentru care a debutat la echipa mare la sfârșitul sezonului 2011/2012. După ce a jucat 23 de partide în tricoul „câinilor roșii” în sezonul 2012/2013, Constantin Nica a fost transferat la Atalanta Bergamo, în schimbul a 1,6 milioane de euro. Cu toate acestea nu a prins foarte multe meciuri în tricoul formației de Serie A, fiind împrumutat pe la Cesena, Avellino sau Latina Calcio.

Constantin Nica va fi primul transfer efectuat de Dunărea Călărași în această iarnă. Pe lângă fostul fundaș al lui Dinamo, călărășenii s-au arătat interesați să îl aducă pe malul Dunării și pe mijlocașul panamez Armando Cooper, cel care a plecat recent din Ștefan cel Mare, după cum a anunțat chiar site-ul nostru.

constantin nica dunarea calarasi
Constantin Nica, în timpul meciului cu U Craiova, ultima partidă jucată de fostul dinamovist

Constantin Nica revine în Liga 1 după sezonul ratat la Dinamo

În sezonul precedent, Nica s-a întors sub formă de împrumut în Ștefan cel Mare, dar a prins numai un meci în 2018 din cauza faptului că nu s-a înțeles cu Vasile Miriuță. El a jucat astfel numai trei partide la revenirea în „Groapă”, iar ultima partidă în care s-a aflat pe teren a fost duelul cu U Craiova, din 4 februarie 2018, când a fost integralist.

  • 15 meciuri în Serie A și 35 de partide în Serie B are Nica în CV
  • Nica are și 2 selecții pentru naționala României