News

Constantin Talpaș (PPU-SL), atac dur la adresa Guvernului și a lui Iohannis: ”În mintea lor contează doar puterea”

18.11.2020 | 14:22
Constantin Talpas PPUSL atac dur la adresa Guvernului si a lui Iohannis In mintea lor conteaza doar puterea
ADVERTISEMENT

Constantin Talpaș, candidat PPU-SL pentru Senat, a criticat Guvernul și pe Klaus Iohannis pentru modul cum s-au ”tocat” milioane de euro, în timp ce spitalele au rămas fără dotări și cadre medicale.

Membru al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Talpaș a făcut afirmații acide despre cei aflați la putere, într-o emisiune de la Antena3.

ADVERTISEMENT

”S-au tocat milioane de euro, iar guvernanții au stat cu mâinile în sân. Nu au făcut efectiv nimic,” a spus Talpaș.

Constantin Talpaș (PPU-SL) critică Guvernul și pe Klaus Iohannis

„Să te plângi de lipsa cadrelor medicale, de lipsa dotărilor din spitale, de lipsa medicamentelor din farmacii, nu este normal. S-au tocat milioane de euro, iar guvernanții au stat cu mâinile în sân. Nu au făcut efectiv nimic, din contra, au făcut campanie electorală. În mintea lor și a lui Iohannis există doar puterea, nu îi interesează de soarta noastră,” a spus Constantin Talpaș.

ADVERTISEMENT

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) este revoltat de modul cum au fost irosiți sume mari de bani, iar problemele grave continuă să persiste în sistemul sanitar.

Acesta cere o schimbare de amploare și precizează că este nevoie ca spitalele să aibă medici în funcțiile de conducere.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să resetăm sistemul. Avem nevoie de oamenii potriviți, la locurile potrivite. Spitalele trebuie să fie conduse de medici. Ei știu cel mai bine de ce au nevoie”. – Constantin Talpaș, candidat PPU (social-liberal) pentru Senatul României.

Președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Avocatul Daniel Ionașcu, crede că politicieni ar trebui să poată fi trași la răspundere pentru modul în care cheltuie banii statului.

ADVERTISEMENT
„Un parlamentar care merge în Parlament și nu face nimic nu ar trebui să ia bani de la stat. Nu trebuie plătit un incompetent sau un om care nu își face treaba. Vreau să inițiez o listă a rușinii naționale, unde să fie trecut acest parlamentar care nu a făcut nimic. Să se știe dacă mai candidează el sau ai lui, că nu a făcut nimic și să nu acceadă într-o funcție pe promisiuni mincinoase”, a declarat Daniel Ionașcu, la TVR.