News

Constantin Tudose, tatăl fostului premier, a murit de COVID-19! Avea boli preexistente

13.07.2020 | 12:18
Constantin Tudose tatal fostului premier a murit de COVID19 Avea boli preexistente
ADVERTISEMENT

Constantin Tudose, tatăl fostului premier, a murit de COVID-19! Părintele lui Mihai Tudose avea aproape 80 de ani și se afla internat în spital.

Acesta avea și alte boli preexistente, boli care s-au agravat în momentul în care bărbatul a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsufleţit va fi depus miercuri, 15 iulie, la ora 11:00, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena din Brăila.

A murit Constantin Tudose, tatăl fostului premier, a murit de COVID-19!

Înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, la ora 13:30.  Vă reamintim că fostul premier Mihai Tudose este în prezent europarlamentar.

ADVERTISEMENT

Acesta a deținut funcția de prim ministru în perioada iunie 2017-ianuarie 2018, după care a fost înlocuit de Viorica Dăncilă.

Cu doar câteva zile înainte ca tatăl său să treacă în lumea celor drepți, Mihai Tudose acuza în termeni duri Guvernul Orban despre care spunea că se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate, în loc să aibă gata legislaţia şi măsurile împotriva pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Social-democratul a comentat şi desfăşurarea alegerilor locale pe 27 septembrie şi a spus, ironic, că alegerile în septembrie poate sunt „în capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal”.

„Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut. Iar marinarii în derută şi nişte piraţi dând târcoale. Cam aşa arată a 4-a cea mai afectată ţară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În loc să pregătească legislaţia şi măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate.

Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societăţii şi economiei, lasă loc sau chiar implementează un haos periculos”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT