Ce dezvăluire! "L-am propus de multe ori la Steaua!". Cine l-a refuzat

Constantin Budescu, Steaua, Victor Piturca, FCSB

Actualul star al FCSB, Constantin Budescu, ar fi putut ajunge mult mai devreme la roş-albaştri. Ce îl trage pe acesta în jos în carieră

Valeriu Răchită este antrenorul care l-a format pe Constantin Budescu la Petrolul. Tehnicianul a vorbit despre calităţile actualului jucător al FCSB, dar şi despre ce l-a tras în jos pe acesta în carieră. 

"Budi este un boem, un jucător care joacă fotbal de plăcere, îl cunosc de la 16 ani.  Dacă era neamţ şi avea talentul lui, probabil era unul dintre cei mai buni din Europa”, a fost declaraţia lui Valeriu Răchită la Telekomsport. 

Constantin Budescu, propus de multe ori la Steaua!

Răchită a surprins afirmând că de multe ori l-a propus pe acesta la Steaua, cu mult înainte ca Budescu să ajungă un jucător cunoscut. Unul din cei care l-au refuzat constant a fost Victor Piţurcă. 

"Eu, de câte ori se schimba antrenorul la Steaua, eu îl contactam şi îl propuneam pe Budescu. Chiar doi dintre ei îmi spuneau:  <m-ai omorât!>. Unul dintre ei, Victor Piţurcă, şi tot îi propuneam... <lasă-mă cu copilul tău!> Până am ajuns secund al naţionalei şi Piţurcă l-a chemat, a văzut calitate în antrenamente şi jocuri şi şi-a dat seama că Budescu este jucătorul de care naţionala are nevoie. A venit un neamţ (n.r. Christoph Daum), din păcate, să-şi dea cu părere că Budescu nu e fotbalist”, a spus Răchită.