Foto. Alberto Contador a devenit tată pentru prima dată: “Cel mai important triumf al meu”

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
13/04/2018, 17:45
Foto. Alberto Contador a devenit tată pentru prima dată: “Cel mai important triumf al meu”

Contador a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu mâna unui bebeluş ţinându-se de mâna sa, cu mesajul: “Cel mai important triumf al meu”. Fostul sportiv şi soţia sa, Macarena Pescador, au decis ca fiul lor să primească numele Luca.

Discret în ceea ce priveşte viaţa privată, Alberto Contador nu dezvăluise că va deveni tată. Fostul ciclist spaniol în vârstă de 35 de ani şi Macarena Pescador sunt căsătoriţi din 2011.

Contador s-a retras din ciclism anul trecut

Contador s-a retras din activitatea sportivă anul trecut, încheind o carieră în care a câştigat Turul Franţei (2007, 2009), Turul Italiei (2008, 2015) şi Turul Spaniei (2008, 2012, 2014). Victoriile sale din Turul Franţei din 2010 şi Turul Italiei din 2011 au fost retrase după ce a fost depistat cu clenbuterol.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×