ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Contador a anunţat primul OBIECTIV din sezonul viitor! A SURPRINS pe toată lumea

Alberto Contador are un final de sezon triumfal, reuşind să cîştige ultimul mare tur al anului, Vuelta. Spaniolul a arătat o formă foarte bună şi rămîne cu regretul de a fi abandonat în...
Autor: Marian Popovici | 20.09.2014 | 14:00
Contador a anunţat primul OBIECTIV din sezonul viitor! A SURPRINS pe toată lumea

Alberto Contador are un final de sezon triumfal, reuşind să cîştige ultimul mare tur al anului, Vuelta. Spaniolul a arătat o formă foarte bună şi rămîne cu regretul de a fi abandonat în Turul Franţei, din postura de favorit la victorie. 

ADVERTISEMENT

Contador se gîndeşte la sezonul viitor şi spre surprinderea tuturor a anunţat că primul său obiectiv e “Il Giro”. Toată lumea se aştepta să se pregătească pentru Turul Franţei şi să sară peste participarea în “Il Giro”,  însă, cu acest anunţ, Contador are ambiţii mari, în condiţiile în care urmăreşte victoria atît în Il Giro, cît şi în Le Tour. E foarte puţin probabil ca Alberto Contador să nu participe în Turul Franţei.

Dacă va reuşi să cîştige atît “Il Giro”, cît şi Turul Franţei, Contador va fi primul rutier de la Marco Pantani în 1998, care reuşeşte să cîştige primele două mari tururi într-un sezon.

ADVERTISEMENT

conta

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!