Conte, aproape demis! Abramovich i-a fixat un ultim obiectiv

Tibi Demeter   
in Fotbal international
02/02/2018, 01:04
Conte, aproape demis! Abramovich i-a fixat un ultim obiectiv

Luis Enrique ar putea să fie noul antrenor al lui Chelsea în cazul în care Barcelona, fosta echipă a tehnicianului spaniol, elimină formaţia londoneză din Champions League. Conform presei din Marea Britatie, ibericul este ales drept înlocuitor pentru Antonio Conte, iar acest lucru s-ar putea produce înaintea finalului de sezon.

Antonio Conte şi Roman Abramovich se află în conflict de la începutul sezonului, după ce antrenorul italian i-a reproşat în mai multe rânduri faptul că nu a primit un atacat de nivelul lui Diego Costa. Tehnicianul italian l-a primit în cele din urmă pe Olivier Giroud, cel pe care l-a transferat de la marea rivală Arsenal, însă echipa a dezamăgit la ultmul meci din Premier League.

Chelsea a pierdut cu 3-0 partida cu Bournemouth

Trupa pregătită de Antonio Conte a suferit una dintre cele  dureroase înfrângeri din ultimii ani, în partida cu Bournemouth, de pe Stamford Bridge, pe care oaspeţii au câştigat-o cu 3-0.  Defensiva londonezilor a fost pusă la pământ în partea secundă a meciului şi a încasat trei goluri în 16 minute.

Antonio Conte a sosit în Anglia în 2016 şi în primul sezon pe banca formaţiei londoneze a reuşit să câştige titlul în Premier League, dar evoluţiile modeste din acest sezon o clasează pe Chelsea doar pe locul patru în campionat şi cu şanse mici pentru o calificare mai departe în Liga Campionilor.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.