Conte, aproape demis! Abramovich i-a fixat un ultim obiectiv

Chelsea, Barcelona, Antonio Conte

Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea, este la un pas de demitere în urma eşecului usturător din ultima etapă din Premier League.

Luis Enrique ar putea să fie noul antrenor al lui Chelsea în cazul în care Barcelona, fosta echipă a tehnicianului spaniol, elimină formaţia londoneză din Champions League. Conform presei din Marea Britatie, ibericul este ales drept înlocuitor pentru Antonio Conte, iar acest lucru s-ar putea produce înaintea finalului de sezon.

Antonio Conte şi Roman Abramovich se află în conflict de la începutul sezonului, după ce antrenorul italian i-a reproşat în mai multe rânduri faptul că nu a primit un atacat de nivelul lui Diego Costa. Tehnicianul italian l-a primit în cele din urmă pe Olivier Giroud, cel pe care l-a transferat de la marea rivală Arsenal, însă echipa a dezamăgit la ultmul meci din Premier League.

Chelsea a pierdut cu 3-0 partida cu Bournemouth

Trupa pregătită de Antonio Conte a suferit una dintre cele  dureroase înfrângeri din ultimii ani, în partida cu Bournemouth, de pe Stamford Bridge, pe care oaspeţii au câştigat-o cu 3-0.  Defensiva londonezilor a fost pusă la pământ în partea secundă a meciului şi a încasat trei goluri în 16 minute.

Antonio Conte a sosit în Anglia în 2016 şi în primul sezon pe banca formaţiei londoneze a reuşit să câştige titlul în Premier League, dar evoluţiile modeste din acest sezon o clasează pe Chelsea doar pe locul patru în campionat şi cu şanse mici pentru o calificare mai departe în Liga Campionilor.