Abramovici i-a găsit înlocuitor lui Conte! Când ar putea avea loc mutarea

antonio conte, luis enrique, roman abramovici, chelsea

Antonio Conte are zilele numărate la Chelsea. Antrenorul italian are un sezon dezamăgitor la cârma londonezilor, iar Roman Abramovici i-ar fi găsit deja un înlocuitor.

Chelsea a pierdut meciul cu Bornemouth, scor 0-3, în ultima etapă din Premier League. Antonio Conte este din ce în ce mai contestat şi are zilele numărate la cârma londonezilor, iar oficialii clubului se gândesc deja la un înlocuitor.

Conform presei din Spania, Luis Enrique este favorit să o preia pe Chelsea. Antrenorul spaniol de 47 de ani ar putea să devină antrenorul "albaştrilor" chiar înainte de finalul sezonului din Premier League. 

Conte, program lejer înainte de turul cu Barcelona

Cu toate astea, şansele ca Luis Enrique să preia echipa înainte de dubla cu FC Barcelona din optimile Ligii Campionilor sunt mici. Chelsea are un program uşor până la meciul tur contra catalanilor, londonezii urmând să se dueleze cu Watford, WBA şi Hull.

Luis Enrique a plecat de la FC Barcelona în vara anului trecut şi de atunci nu şi-a găsit niciun angajament. Alături de catalani, fostul internaţional spaniol a câştigat nouă trofee, Liga Campionilor în sezonul 2014-15 fiind punctul de referinţă.