Cele mai citite

Cine vine la Chelsea în locul lui Conte! Varianta de rezervă, din Portugalia

Antonio Conte are un sezon dezamăgitor la Chelsea. Conducerea clubului din capitala Angliei se gândeşte să-l demită dacă echipa va fi eliminată din Liga Campionilor.
Autor: Razvan Nicolae | 12.02.2018 | 15:47
Cine vine la Chelsea în locul lui Conte! Varianta de rezervă, din Portugalia

Antonio Conte are zilele numărate la Chelsea. Clubul londonez are un sezon dezamăgitor în Premier League, iar singura salvare a antrenorului italian este un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor, unde campioana Angliei se va duela cu Barcelona.

Presa engleză anunţă că Marco Silva, fost antrenor la Watford, ar putea să fie varianta aleasă de conducătorii lui Chelsea. Cel puţin până la vară, pentru că londonezii vor să-l aducă pe Luis Enrique la club pentru sezonul viitor.

Conte îşi joacă o ultimă carte cu WBA

Alan Shearer a scris un editorial pentru The Sun, în care a susţinut că Roman Abramovici a mai luat în trecut decizii stupide, dar care au funcţionat pentru echipă. Fosta legendă a celor de la Newcastle United s-a legat de una dintre declaraţiile oferite recent de Antonio Conte, în care, voalat, a susţinut că demiterea lui ar fi un lucru stupid.

“Problema pentru Conte este că în trecut, o decizie stupidă a fost exact ceea ce i-a trebuit celor de la Chelsea. A funcţionat treaba asta. Se pare că instabilitatea pare să fie noua stabilitate”, a scris Alan Shearer. Chelsea joacă luni seara, de la ora 22:00, cu WBA, iar un alt rezultat negativ ar putea să-i fie fatal lui Antonio Conte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!