PSG l-a ales pe Conte! Salariu uriaş pentru a-l convinge pe tehnicianul italian

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
26/03/2018, 12:39
PSG l-a ales pe Conte! Salariu uriaş pentru a-l convinge pe tehnicianul italian

Publicaţia britanică The Guardian a anunţat că şeicul qatarez Nasser Al-Khelaifi i-a pregătit italianului un salariu fabulos de 11,5 milioane de euro pentru a-l convinge să refuze ”squadra azzurra” şi să vină pe Parc des Princes.

Mai mult decât atât, Antonio Conte va avea un buget impresionant de transferuri la Paris Saint-Germain. Italianul va pleca în vară de la Chelsea Londra după un sezon modest în care a avut mai multe conflicte cu patronul Roman Abramovich.

Conte are concurenţă: Mourinho, Simeone şi Allegri

Pentru înlocuirea lui Unai Emery, Paris Saint-Germain îi mai are pe listă pe Jose Mourinho, Diego Simeone şi Massimiliano Allegri. Însă, presa internaţională notează că este destul de improbabil ca vreunul dintre cei trei să plece de la actualele formaţii.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×