Viitorul lui Conte rămâne în continuare incert:”Nu ştiu dacă voi rămâne”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
01/04/2018, 16:37
Viitorul lui Conte rămâne în continuare incert:”Nu ştiu dacă voi rămâne”

Tehnicianul lui Chelsea este foarte aproape de o plecare de la formaţia de pe Stamford Bridge, în urma parcursului modest pe care l-a avut în această stagiune, fiind văzut ca unul dintre posibilili înlocuitori pe banca echipei naţionale a Italiei.

“Ca să fiu corect, sincer nu ştiu care este viitorul meu. Nu este problema mea. Este problema clubului. Viitorul antrenorilor nu este sigur, poţi avea contract, dar nu ştii niciodată ce se va întâmpla peste două sau trei meciuri. Noi depindem de rezultat.”, a spus Conte într-o conferinţă de presă.

Conte are şanse mari să preia naţionala Italiei

Antrenorul care a câştigat titlul în Premier League cu Chelsea a declarat în repetate rânduri că regretă plecarea de pe banca tehnică a naţionalei Italiei. Federaţia Italiană de Fotbal va anunţat pe 20 mai noul selecţioner, după demisia lui Gian Piero Ventura.

Ştirea MOMENTULUI

Cornel Dinu, atac dur la Florin Bratu! ”Marea lui calitate e șansa”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×