Conte nu vrea să plece de la Chelsea! Atac subtil la adresa lui Abramovici

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
11/02/2018, 09:43
Conte nu vrea să plece de la Chelsea! Atac subtil la adresa lui Abramovici

Antonio Conte are un sezon dezamăgitor la Chelsea, după ce a câştigat titlul de campion al Angliei în stagiunea trecută. Antrenorul italian a vorbit despre soarta sa la echipa londoneză, după ce presa engleză a scris că ar putea să fie înlocuit.

Tehnicianul de 48 de ani i-a transmis, prin intermediul presei, un mesaj lui Roman Abramovici. Antonio Conte a susţinut că patronul trebuie să se încreadă în antrenor, dar a lansat şi un atac subtil la adresa patronului rus.

Conte mai are contract cu Chelsea până în 2019

“Nu continui cu un antrenor doar pentru ceea ce a reuşit într-un sezon. Faci asta dacă ai încredere în el. Apoi începi să construieşti ceva alături de el. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să câştigi un trofeu, pentru că nu e uşor în Anglia. Dacă nu câştigi, încerci să construieşti ceva imporant. Sunt două căi. Este calea stupidă şi este calea inteligentă”, a declarat Antonio Conte.

Presa din Anglia a anunţat în ultimele săptămâni că Antonio Conte are zilele numărate la Chelsea, favoriţi să-i ia locul fiind Luis Enrique sau Maurizio Sarri. Chiar şi aşa, tehnicianul de 48 de ani a anunţat că nu vrea să plece. “Mai am contract până în 2019. Sunt dornic să rămân aici şi să îmi continui munca”, a spus antrenorul italian.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.