Conte şi-a găsit deja echipă! Se întoarce din vară în Italia

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
02/02/2018, 11:20
Conte şi-a găsit deja echipă! Se întoarce din vară în Italia

Italianul este la un pas de demiterea de la Chelsea înfrângerii cu 3-0, de pe Stamford Bridge, în faţa celor de la Bournemouth. Conte este obligat să o elimine pe Barcelona din Champions League pentru a continua pe banca echipei până la finalul sezonului, însă misiunea campionilor din Premier League nu este deloc uşoară. 

Antonio Conte s-ar putea întoarce pe banca naţionalei Italiei, după ce Gian Piero Ventura a fost demis în urma ratării calificării la Campionatul Mondial din Rusia. Actualul antrenor de pe Stamford Bridge a dus Squadra Azzurra până în sferturile de finală la Campionatul European din 2016, înainte să o preia pe Chelsea.

Conte se luptă pentru un loc la naţională cu doi foşti antrenori de la Chelsea

Zvonurile cu privire la o revenire a lui Conte au fost lansate de Roberto Fabbricini, noul şef interimar al fotbalului italian:  “Mancini a fost Roma, dar nu l-am contactat. Conte se pare că este destul de nerăbdător să preia naţionala din nou, Ancelotti este dispus şi el, iar Ranieri nu este nici el departe“, a spus Fabbricini.

Carlo Ancelotti şi Claudio Ranieri au antrenat şi ei în trecut la Chelsea şi sunt, alături de Roberto Mancini, variante pentru ocuparea postului vacant. Ancelotti, ultima dată la Bayern Munchen, este liber de contract de mai bine de cinci luni şi ar putea prelua naţionala Italiei.

Antonio Conte a intrat în conflict cu Roman Abramovich şi conducerea clubului după ce s-a plâns în repetate rânduri de campania de achiziţii modestă din vară. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.