Cele mai citite

Conte, scos din minţi de vedetele lui Juve: “Ne trebuie o baie de umilinţă”

Antrenorul Antonio Conte a explodat ca un cazan la finalul partidei terminate la egalitate de liderul Serie A, Juventus, la Verona, cu un gol al egalării marcat de gazde în al patrulea minut de...
Autor: Sorin Dumitrescu | 10.02.2014 | 16:15
Conte, scos din minţi de vedetele lui Juve:
Antonio Conte a fost numai un car de nervi la vestiar şi la conferinţa de presă

Antrenorul Antonio Conte a explodat ca un cazan la finalul partidei terminate la egalitate de liderul Serie A, Juventus, la Verona, cu un gol al egalării marcat de gazde în al patrulea minut de prelungiri al timpului regulamentar.

30 de minute de morală la vestiartevez

Timp de 30 de minute vestiarul lui Juventus a fost închis şi dinăuntru s-a putut auzi glasul ridicat al antrenorului Conte către elevii săi. Tehncianul lui Juventus era foc şi pară pentru modul în care echipa sa a avut 2-0 încă de la mijlocul primei reprize şi a plecat acasă doar cu un punct. “E clar că le trebuie o baie de umilinţă, să înţeleagă că trebuie să tratezi un meci din primul şi pînă în ultimul minut cu maximă seriozitate, nu să te crezi că gata, ai marcat de două ori în prima repriză şi adversarul o să se dea la o parte mut de admiraţie şi de frică. Am plătit această superficialitate şi sper să fi învăţat ceva din această lecţie, pentru că nu vreau să se mai repete pe viitor”. Şi autorul celor două goluri torineze, Carlito Tevez (foto), a fost critic cu propria echipă. “Cînd ai 2-0 şi te numeşti Juventus nu ai voie să mai fii ajunsă din urmă. Asta înseamnă o scădere totală a lipsei de concentrare şi s-au văzut urmările”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!