Sport

Contestat de fanii lui Juventus, Massimiliano Allegri nu se simte în pericol. “Mă amuză teribil că se vorbește de demiterea mea!”

Fanii lui Juventus i-au cerut demisia antrenorului lui Juventus, Massimiliano Allegri, după înfrângerea din Champions League cu Benfica de pe teren propriu.
19.09.2022 | 19:55
Contestat de fanii lui Juventus Massimiliano Allegri nu se simte in pericol Ma amuza teribil ca se vorbeste de demiterea mea
Massimiliano Allegri, 55 de ani, este antrenorul lui Juventus din 2021, după ce a mai condus echipa între 2014 și 2019. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Începutul nefast de sezon al lui Juventus Torino a atras tot mai multe critici din partea fanilor la adresa antrenorului Massimiliano Allegri.

Massimiliano Allegri, contestat în premieră de fanii lui Juventus

Fără victorie de patru meciuri în toate competițiile, bianconerii sunt în fața unui moment de criză, după cum a subliniat presa din Italia după eșecul din Champions League cu Benfica, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Iar nemulțumirile suporterilor au crescut atât de mult încât i-au cerut demisia lui Allegri, ceea ce nu s-a mai întâmplat în trecut chiar dacă echipa pornise și mai rău.

În sezonul precedent, primul din noul mandat al antrenorului de 55 de ani pe banca Bătrânei Doamne, Juve obținuse doar două puncte în primele patru runde din Serie A.

ADVERTISEMENT

Massimiliano Allegri: “Toată lumea face greșeli”

Cu toate acestea, Allegri nu a fost contestat, spre deosebire de cele petrecute miercuri, după cea de-a doua înfrângere consecutivă în Champions League, o premieră negativă în istoria clubului torinez.

Totuși, Massimiliano Allegri nu pare deloc afectat de criticile tifosilor și a spus că nu se simte în pericol. Mai mult, la conferința de presă dinaintea meciului din deplasare cu Monza, de astăzi, s-a declarat chiar amuzat de ideea de a fi pus pe liber.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea face greșeli, în primul rând eu fac mai multe decât ceilalți, dar în acest moment avem nevoie de luciditate. Sunt bucuros că se vorbește de demiterea lui Allegri, mi-a lipsit foarte mult asta pentru că mă distrează”, a spus antrenorul care a cucerit cinci scudetti la rând cu Juventus în primul lui mandat, între 2014 și 2019.

“Sunt optimist și liniștit”

“Este normal ca munca mea și a staff-ului meu să fie judecată în funcție de rezultate, dar sunt încrezător și liniștit”, afirmase Massimiliano Allegri înaintea partidei contra nou-promovatei Monza, echipă care obținuse doar un punct în primele șase etape din Serie A și ocupa ultimul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

Numai că și de această dată „Bătrâna Doamnă” a comis-o, fiind învinsă cu 1-0, iar scaunul lui Allegri se clatină din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT
Tags: